Παπαμακάριος: «Δίκαια το 2-0 ο Παναθηναϊκός»

Παπαμακάριος: «Δίκαια το 2-0 ο Παναθηναϊκός»

Ο γκαρντ της Λαγκουν Άρο, και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως με τις εμφανίσεις του στους τελικούς ως τώρα ο Παναθηναϊκός έχει πάρει δίκαια τις δυο νίκες σε βάρος των «ερυθρόλευκων» και δείχνει να θέλει περισσότερο τον τίτλο.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra κι υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με περισσότερη συγκέντρωση από τον Ολυμπιακό, με μεγαλύτερο πάθος για την κατάκτησης του τίτλου και δίκαια έχει κάνει το 2-0 με τις νίκες σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ:

Για το αβαντάζ που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός: \

«Εχει πάρει το πλεονέκτημα. Δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να τρέξει να βάλει εύκολα καλάθια και νομίζω ότι τα `χει πάρει δίκαια τα δυο παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός έχει το γνώθι σ’ αυτόν. Ξέρει ότι αν πάει σε «run and gun» δεν έχει καμία τύχη. Για να κερδίσει πρέπει να πάει σε σετ παιχνίδι, γιατί θεωρώ ότι έχει πλεονέκτημα εκεί. Εχει σκληρά κορμιά και παίζει στα όρια του φάουλ.

Ο Ολυμπιακός είχε πλεονέκτημα την ενέργεια, αλλά πλέον δεν το `χει γιατί έχει να αντιμετωπίσει πολλά δυνατά κορμιά».

Για το αν επηρέασε τον Ολυμπιακό ο θρίαμβος στο Λονδίνο:

«Εχει περάσει ένας μήνας. Αν ήταν 4-5 μέρες αργότερα θα το έλεγα. Δεν νομίζω. Τα παιδιά του Ολυμπιακού ξέρουν, μπορούν να προετοιμάσουν το κορμί και το μυαλό τους γι αυτά τα ματς.

Ο Παναθηναϊκός... πείραξε την συνήθεια του Ολυμπιακού. Έχει βγάλει τον κινητήριο μοχλό του Ολυμπιακού, τον Σπανούλη σε άλλο ρόλο και τα άλλα παιδιά δεν είναι έτοιμα να το κάνουν. Ο μόνος που μπορεί είναι ο Λο και δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Για το αν γυρίζει η σειρά:

«Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει 3 ευκαιρίες για να πάρει ένα ματς. Ο Ολυμπιακός έχει μία για να δώσει συνέχεια. Θα πάει σε τέσσερα ματς η σειρά και βλέπουμε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Θεωρώ ότι και ο εγωισμός των παικτών, που είναι πολύ μεγάλοι θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν στο ΣΕΦ».

Για το χαμηλό σκοράρισμα του Ολυμπιακού:

«Ξενίζει αυτό το ποσοστό για τον Ολυμπιακό γιατί και καλούς σουτέρ έχει και καλό ποσοστό. Είναι αναμενόμενο όμως στη σειρά αυτή γιατί δεν του βγήκαν καλά σουτ. Δεν έχουν συνηθίσει να τα κάνουν αυτά τα σουτ, με πίεση χρόνου και καλούς αμυντικούς απέναντί τους».

Για τα κλειδιά του Παναθηναϊκού:

«Πιστεύω ότι είναι ο Ούκιτς με το δίδυμο Γκιστ-Λάσμε στην άμυνα. Δηλαδή η ενέργεια που βγάζουν αυτοί οι δύο, τα ριμπάουντ, τα πικ εν ρολ που αλλάζουν και πάνε στον Σπανούλη και παίζουν άμυνα σαν άσοι, θεωρώ ότι είναι τα κλειδιά».

Για τα χαμηλά σκορ στα δυο ματς:

«Κι εγώ θέλω σκορ 120-119, κανείς όμως δεν θυμάται το σκορ αλλά ποιος το πήρε κι ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι το θέλει με πολύ εμφατικό τρόπο».

Για τους ισπανικούς τελικούς:

«Η Ρεάλ έχει σκαμπανεβάσματα, ξέρει μόνο ένα τρόπο παιχνιδιού, αλλά στην Μπαρτσελόνα ξέρουν να κερδίζουν τίτλους. Της το έκλεψαν χθες το ματς».

Για το μέλλον του στην Λαγκουν Αρο:

«Περιμένω ως τις 15 Ιουνίου να δω τι θα κάνω. Απολαμβάνω το μπάσκετ τα τελευταία δυο χρόνια».



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved