Τσιάρας: «Εμείς έπρεπε να είμαστε στην 4άδα»

Τσιάρας: «Εμείς έπρεπε να είμαστε στην 4άδα»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη, εξάλλου έχουν αφήσει την προσπάθειά τους στη μέση, εξέφρασε ο Γιώργος Τσιάρας.

Ο 30χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, προανήγγειλε καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, ενώ τόνισε πως στα παιχνίδια του πρώτου γύρου των φετινών πλέι οφ απέναντι στον Πανιώνιο έπαιξαν πάρα πολύ καλά και δεν θα έπρεπε να αποκλειστούν από τα ημιτελικά. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το εάν θα παραμείνει στον Άρη: «Αύριο (05/06) έχω συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη. Έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Πιστεύουμε πως είναι πολύ σοβαροί και τίμιοι άνθρωποι και ό,τι κάνουν το κάνουν για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Για αυτό και εμείς νιώθουμε ασφαλείς και τους έχουμε εμπιστοσύνη».

Για την απόφαση του Βαγγέλη Αγγέλου, πρώτα να πληρωθούν όλα τα μέλη της ομάδας κι έπειτα να συζητήσει για νέο συμβόλαιο: «Όταν το πρώτο πράγμα που ζητάει πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι να πληρωθούν όλοι οι παίκτες, το προσωπικό και τα μέλη της ομάδας είναι πολύ αρσενικό και πολύ αντρικό από την πλευρά του. Τον τιμάει πολύ αυτό».

Για την εμφανή βελτίωση της ομάδας το τελευταίο διάστημα: «Σίγουρα. Ειδικά τους τελευταίους τρεις μήνες δείξαμε πως βρήκαμε χημεία. Καταλάβαμε τι ακριβώς μας ζητούσε ο προπονητής. Μπορεί στην αρχή να μην τα καταλαβαίναμε, να μας φαίνονταν πολύπλοκα και ακαταλαβίστικα, αλλά το τελευταίο τρίμηνο αποδείξαμε πως τα εμπεδώσαμε και τα βγάλαμε στο γήπεδο και παίξαμε πολύ καλά».

Για τον αποκλεισμό του Άρη από τον Πανιώνιο: «Θεωρώ πως εμείς έπρεπε να ήμασταν στην τετράδα. Παίξαμε πολύ καλά με τον Πανιώνιο και νομίζω μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά για αυτά τα παιχνίδια, σας το είχα πει».

Για το άσχημο ξεκίνημα του Άρη φέτος: «Μας στοίχισαν οι αποτυχίες στις αρχές της χρονιάς. Με την αλλαγή προπονητή αλλάξαμε εντελώς φιλοσοφία και ο καθένας έψαχνε το ρόλο του, ψαχνόμασταν όλοι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά για το καλό της ομάδας. Αλλά, όπως μας είπε και ο κόουτς, μια ομάδα χρειάζεται έξι μήνες για να δέσει, έχοντας ένα σταθερό κορμό».

Για το εάν θεωρεί πως η ομάδα θα μείνει αναλλοίωτη, εν όψει της νέας σεζόν: «Πιστεύω πως έχουμε αφήσει κάτι στη μέση φέτος. Νομίζω πως όλα τα παιδιά θέλουν να παραμείνουν και σίγουρα είμαι κι εγώ από αυτούς που θέλουν να μείνουν και του χρόνου. Στην αρχή της χρονιάς ο Αντώνης (Ασημακόπουλος) είχε πει πως θα κάνουμε την επανάστασή μας. Εάν παραμείνουμε αυτοί που ήμασταν και φέτος πιστεύω θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: «Ναι, ήταν πολύ ωραία εκδήλωση. Αντικρίσαμε και είδαμε ποιος είναι ο κόσμος του Άρη, που τραγουδούσε, που έκλαιγε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Έδειξε ποιος είναι».

Για την πρόβλεψή του για τους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ: «Πιστεύω πως θα πάει στα πέντε παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω ποιος θα το πάρει. Ο Παναθηναϊκός δείχνει δυνατός, ο Ολυμπιακός δείχνει κι αυτός πολύ δυνατός. Απέδειξε και στο Final Four της Ευρωλίγκας πως διαθέτει μεγάλες προσωπικότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ποιος θα είναι ο πρωταθλητής».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved