Παναθηναϊκός: Διοργανώνει try out η Εφηβική Ομάδα
Κάλεσμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και όχι μόνο να δώσουν το «παρών» στο try out που διοργανώνει η εφηβική ομάδα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης, η οποία αναδείχθηκε φέτος πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας.
«Θες να γίνεις μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού; Θέλεις να γίνεις πρωταθλητής;
Η εφηβική ομάδα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης σε καλεί να δώσεις το «παρών» στο διήμερο try out που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου στις 12:00 στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού).
Οι «πράσινοι», που φέτος κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΚΑ για τρίτη διαδοχική σεζόν, αναζητούν παίκτες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να βελτιωθούν και… να γίνουν πρωταθλητές.
Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού), να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και (γιατί όχι;) να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου», ήταν το μήνυμα των ανθρώπων της «πράσινης» ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook (www.facebook.com/paobcgr).