Πέρκινς: «Και την ψυχή μας»

Πέρκινς: «Και την ψυχή μας»

Κατάθεση ψυχής αναμένεται να κάνουν στο Final Four του Λονδίνου οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ντορόν Πέρκινς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος», παραδέχθηκε πως είναι πανέτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και να δώσει απαντήσεις σε όλους όσοι τον αμφισβητούν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Κάθε ημέρα που περνάει, κάθε παιχνίδι στο οποίο αγωνίζομαι αισθάνομαι και καλύτερα. Ξέρω πως είναι δύσκολο στον λίγο χρόνο που βρίσκομαι στο παρκέ να ασκήσω μεγάλη επιρροή στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, αλλά είναι απόλυτα κατανοητό. Στην ομάδα υπάρχουν ρόλοι και εγώ έχω αποδεχτεί τον δικό μου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω ακόμη κι αν μου ζητηθεί να παίξω μία καλή άμυνα και να βγω μετά αλλαγή».

Για τη χαμένη ευκαιρία να αγωνιστεί στο Final Four της Βαρκελώνης εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού: «Πριν από δύο χρόνια είχαμε μια καταπληκτική σεζόν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ήμουν πρωταγωνιστής σε εκείνη την προσπάθεια, αλλά ένας τραυματισμός με κράτησε μακριά από εκείνο το Final Four. Πολλοί ισχυρίζονταν τότε πως το αποτέλεσμα ενδεχομένως και να ήταν διαφορετικό αν έπαιζα, ωστόσο δεν γίνεται να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, απλώς έχασα μία ευκαιρία. Μακάρι τώρα στο Λονδίνο να μου δοθεί η ευκαιρία και να συμμετέχω στο φετινό Final Four».

Για το… μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να παίζει δυνατά στην άμυνα και να παλεύει σε κάθε κατοχή μπάλας. Αυτό μας λέει ο προπονητής μας κι αυτό είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. Σίγουρα σε έναν αγώνα μπάσκετ με πολύ ποιοτικούς αντιπάλους όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρκεί να παίξεις σκληρά. Πρέπει να βάλεις κάποια μεγάλα σουτ, να πάρεις τα ριμπάουντ και να κάνεις σωστά ορισμένες λεπτομέρειες στο παρκέ που θα κάνουν τη διαφορά. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε και την ψυχή μας όλα τα παιδιά και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Για τα όσα αρνητικά ακούγονται για το πρόσωπό του: «Η προσωπική επιτυχία έρχεται μόνο μέσα από την ομαδική. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ήρθα στον Ολυμπιακό ύστερα από παρουσία σε ομάδες στην Ουκρανία και στην Κίνα. Πολλοί με αμφισβητούν, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακία και περιμένω τη σωστή στιγμή για να τους δώσω απαντήσεις. Σίγουρα, πάντως, θα χαρώ πολύ αν κατακτήσουμε τον τίτλο είτε έχω παίξει δύο λεπτά είτε σαράντα. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα και όχι τι θα πουν για εμένα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved