Πανελευσινιακός: Παρέμεινε στην Basket League ΟΠΑΠ

Πανελευσινιακός: Παρέμεινε στην Basket League ΟΠΑΠ

Την παρουσία του στην Basket League ΟΠΑΠ ανανέωσε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Πανελευσινιακός μετά τη νίκη του με 78-65 επί του Ίκαρου Καλλιθέας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική του κλειστού της Γούβας κι έκαμψε την αντίσταση του αντιπάλου του, εξασφαλίζοντας τη σωτηρία του μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 17-12 στο 9’ και με 20-13 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, η συνέχεια όμως άνηκε στους γηπεδούχους, που με αντεπίθεση διαρκείας όχι απλώς έκαναν την ανατροπή, αλλά κι έχτισαν διαφορά ασφαλείας. Έκλεισαν το ημίχρονο στο +6 (36-30) και διπλασίασαν την υπέρ τους διαφορά στο 26’ (48-36). Η κατάσταση δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Πανελευσινιακό να ξεφεύγει με 58-41 στο 30’ και με 82-64 στο 36’, για να φθάσει σε άνετη επικράτηση, με την οποία σφράγισε την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Διαιτητές: Γκόντας, Ψαριανός, Παναγιώτου.
Δεκάλεπτα: 13-20, 36-30, 58-41, 78-65.
Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 12 (1), Παπανικολόπουλος 2, Παπανικολάου 3, Δημάκος, Γκίμπσον 5, Μαγκουνής 8, Λιακόπουλος 13, Δεληγιάννης, Ουίλσον 6 (2), Τσιάκος 7, Αβραμίδης 2, Εζιούκου 20.
Ίκαρος Καλλιθέας (Καλαφατάκης): Στρναντ 11 (3), Μακ Νάιτ 2, Κυρίτσης 6, Βρκιτς 5 (1), Καρακωνσταντάκης, Φαγέ 11, Γκίμπσον 10 (2), Γιαννακίδης 3 (1), Αγαδάκος 2, Σίμτσακ 14, Αλάμπι 1.



ΟΦΗ: Χωρίς πέντε στην Τούμπα - Η αποστολή για ΠΑΟΚ
ΟΦΗ: Χωρίς πέντε στην Τούμπα - Η αποστολή για ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Η πιο αποτελεσματική πεντάδα σύμφωνα με τη στατιστική
Παναθηναϊκός AKTOR: Η πιο αποτελεσματική πεντάδα σύμφωνα με τη στατιστική
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Στη Νιγηρία η τρίτη θέση του τουρνουά
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Στη Νιγηρία η τρίτη θέση του τουρνουά
Premier League: Πήρε βαθμό η Νότιγχαμ από την Άρσεναλ
Premier League: Πήρε βαθμό η Νότιγχαμ από την Άρσεναλ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved