Ολυμπιακός: Με την ίδια συνταγή

Ολυμπιακός: Με την ίδια συνταγή

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και, κερδίζοντας για τρίτη φορά την Εφές Αναντόλου, να προκριθεί στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες απέχουν μόλις μία νίκη από την παρουσία τους στη βρετανική πρωτεύουσα, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει επιστήσει την προσοχή τους παίκτες του προκειμένου να τελειώσουν τη «δουλειά» την Παρασκευή (26/04, 21.45) στο ΣΕΦ. Μπροστά στους πολυάριθμους φιλάθλους τους, που έχουν ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια και θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του φαληρικού σταδίου, στον Ολυμπιακό το μόνο που έχουν να φοβηθούν είναι ο κακός εαυτός τους.

Η προετοιμασία εξελίσσεται σε εντατικό ρυθμό αλλά και με απρόοπτα, αφού ο 47χρονος τεχνικός είδε τον Κάιλ Χάινς να μην παίρνει μέρος στο σημερινό (24/04) πρόγραμμα εξαιτίας αρρυθμίας. Αύριο (25/04), πάντως, υπολογίζεται να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του. Έτσι, οι μόνοι παίκτες που και πάλι θα παρακολουθήσουν από τον πάγκο με πολιτικά την αναμέτρηση είναι οι γνωστοί τραυματίες Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Μαυροειδής. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λογικά θα καταλήξει στην ίδια 12άδα που χρησιμοποίησε και στον πρόσφατο αγώνα της Basket League ΟΠΑΠ με τον Πανελευσινιακό, αλλά και στο τελευταίο ματς στο «Αμπντί Ιπεκτσί», δηλαδή θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ντορόν Πέρκινς και θα αφήσει εκτός το Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και το νεαρό Γιώργο Γεωργάκη.



Εργκίν Αταμάν: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»
Εργκίν Αταμάν: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»
Παναθηναϊκός: Το ονειρικό ντεμπούτο του Τετέι και το «μπράβο ρε» του Καρέτσα
Παναθηναϊκός: Το ονειρικό ντεμπούτο του Τετέι και το «μπράβο ρε» του Καρέτσα
Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Μάριο Ηλιόπουλο για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Μάριο Ηλιόπουλο για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Πελίστρι
Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Πελίστρι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved