Χάτσερ: «Πάντα μαθαίνεις κάτι»

Χάτσερ: «Πάντα μαθαίνεις κάτι»

Δυσάρεστη, αλλά ταυτόχρονα διδακτική, ήταν η εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο σύμφωνα με τον Ουίλιαμ Χάτσερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά», με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», ανέφερε πως άξιζαν το ροζ φύλλο αλλά από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν πήραν το μάθημά τους και θα εμφανιστούν πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι στα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την τελευταία ήττα τους, από τον ΑΓΟΡ: «Νιώθω περίεργα για αυτό το ματς. Παίξαμε καλά, αξίζαμε νίκη, αυτά όμως συμβαίνουν. Για 37 λεπτά ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος χάσαμε για ένα σουτ. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Κώστα (Χαραλαμπίδη), το σουτ ήταν ελεύθερο, αλλά άλλες φορές μπαίνουν τα σουτ κι άλλες όχι. Ήταν, πάντως, σκληρή ήττα».

Για το εάν έγινε μάθημα για τον ΠΑΟΚ η ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη»: «Πάντα μαθαίνεις κάτι. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες, στις προσαρμογές κάθε αγώνα, για να μπούμε δυνατοί στα πλέι οφ».

Για το εάν έπαιξε ρόλο η κούραση: «Κατά κάποιον τρόπο στο τέλος βγήκε και κούραση, περισσότερο η πνευματική μετά το ματς με τον Άρη. Ήταν το ταξίδι, το ότι παίξαμε ύστερα από τρεις μέρες. Μετρούν αυτά. Μερικά παιδιά ήταν περισσότερο κουρασμένα, αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Παίξαμε και ζώνη για 35 λεπτά, οπότε μειώσαμε την ένταση στην άμυνα, δεν χρειάστηκε να κυνηγήσουμε πολύ. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα εκεί».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από το -14 και για το αγωνιστικό στιλ του ΑΓΟΡ: «Γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά. Ήταν η τρίτη σερί. Η ομάδα έχει την εμπειρία να το κάνει. Από το -14 θα μπορούσαμε να πάμε στο +14, δεν πανικοβληθήκαμε, ξέραμε ότι σιγά σιγά θα επιστρέφαμε στο ματς. Το Ρέθυμνο παίζει ένα στιλ και κάνει τους άλλους να προσαρμόζονται. Είναι η φιλοσοφία τους, τρέχουν πολύ, έχουν τα ακροβατικά του Πέτγουεϊ, αλλά είναι δύσκολα 40 λεπτά να παίζεις έτσι. Το πλάνο μας ήταν καλό, αλλά δεχθήκαμε τέσσερα τρίποντα στο τελευταίο τρίλεπτο. Την επόμενη φορά, αν τους βρούμε στα πλέι οφ, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved