«Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να νικάμε»

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να νικάμε»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αφού έκανε πλάκα στην Ρεάλ, μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για την μεγάλη νίκη της ομάδας του αλλά και την συνέχεια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Όποιος τον υποτίμησε… εκτέθηκε. Ανεπανόρθωτα. Κάποιοι τον είπαν τελειωμένο, κάποιοι τον είπαν βετεράνο, κάποιοι έκριναν ακόμα και την απόφασή του να μην… εγκαταλείψει το καλοκαίρι την ενεργό δράση. Ο Κώστας Τσαρτσαρής όμως, αδιαφορεί για όλα τα παραπάνω, κανονικά και με τον… νόμο και κάνει την δουλειά του πάνω στο παρκέ με τον καλύτερο τρόπο. Όπως, άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια!

«Έχω βρει ένα διαφορετικό ρόλο στην ομάδα. Προσπαθώ να βοηθήσω τους καινούργιους στ’ αποδυτήρια και ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο αυτό που μπορώ να δώσω το κάνω» λέει ο «Τσάρι» στην «πράσινη» και υπογραμμίζει πως την νίκη μέσα στην Μαδρίτη την πίστευαν όλοι στην ομάδα «Γνωρίζαμε ότι είχαμε πολλές πιθανότητες εναντίον της Ρεάλ διότι και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε είχαμε ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό. Εκτός από τη νίκη στο ΟΑΚΑ, τα άλλα δύο τα είχαμε χάσει από δικά μας λάθη. Έτσι είχαμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Ευρωλίγκα, η… συνέχεια

Όσο για την συνέχεια στην Ευρωλίγκα λέει πως  «Κοιτάμε μόνο τη Μπάμπεργκ και φυσικά στο τελευταίο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν σημαίνει ότι αν πάμε καλά στη Γερμανία και κερδίσουμε ύστερα δεν θα μας ενδιαφέρει. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς. Με αυτή τη λογική πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα», ενώ για την επόμενη φάση σχολιάζει ότι  «Αν σκεφτούμε ότι θα είμαστε με μειονέκτημα έδρας με όποιον αντίπαλο και να πέσουμε θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Γνωρίζουμε ότι το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη φάση είναι σημαντικός παράγοντας. Από κει και πέρα δεν ξέρω αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη ή τέταρτη θέση και να βρεθούμε με πλεονέκτημα έδρας. Δεν εξαρτάται μόνο από μας. Θα δείξει, η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος μας».

«Δυνατό Final-4»

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος παίκτης έκανε και την εκτίμησή του για την φετινή Ευρωλίγκα  «Δεν υπάρχει ομάδα μεγαθήριο. Δεν υπάρχει ομάδα που μπορείς να πεις εξαρχής ότι θα πάει μέχρι τέλους. Βλέπουμε ότι ακόμα και η ΤΣΣΚΑ της περσινής σεζόν που παρέμεινε ίδια ίσως και καλύτερη, δεν είναι όπως ήτανε. Θεωρώ ότι θα έχουμε συναρπαστική φάση στους «8» και ένα δυνατό Final 4».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved