Κολοσσός: Αιχμές Κουγιού για τη διαιτησία με Πανιώνιο

Κολοσσός: Αιχμές Κουγιού για τη διαιτησία με Πανιώνιο

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ρόδο είχαν μετά το τέλος του οι άνθρωποι του Κολοσσού και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Παντελής Κουγιός, τα εξέφρασε δημόσια.

«Για άλλη μία φορά είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Δυστυχώς κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να μην βρίσκεται ο Κολοσσός στην Α1. Δεν καταλαβαίνουν μάλλον το τι σημαίνει να είσαι ομάδα της επαρχίας. Μας ζήταγαν να έχουμε ανθρώπους που να πηγαίνουν στις κληρώσεις των διαιτητών. Εμείς δεν έχουμε τίποτα, είμαστε αυτοί που… είμαστε. Αν δεν τους κάνουμε, ας πέσει η ομάδα κατηγορία. Το επίπεδό μου και γενικότερα της οικογένειάς μου, δεν είναι τέτοιο για να ασχολούμαι μ’ αυτούς τους ανθρώπους», ήταν η αρχική τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα των «θαλασσί» για να προσθέσει:

«Όλοι γνωρίζουν τι γίνεται με τον συγκεκριμένο διαιτητή σε όποια παιχνίδια σφυρίζει. Όλοι γνωρίζουν από πού προέρχεται ο τρίτος διαιτητής που πήρε όλα τα σφυρίγματα. Είναι από τον ίδιο σύνδεσμο και το ίδιο μέρος που προέρχεται ο διαιτητής του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη, όταν κερδίζαμε με 14 πόντους διαφορά και κατέβηκαν στα κάγκελα για να κερδίσουν το παιχνίδι. Αν θέλουν μία τέτοια Ρόδο και μία τέτοια ατμόσφαιρα δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η Ρόδος έχει πολιτισμό και κουλτούρα. Αν αυτή είναι η Α1 που ονειρεύονται κάποιοι, να την χαίρονται. Εγώ αποχωρώ, δεν με ενδιαφέρει. Το τι θα κάνει η οικογένειά μου είναι δικό της θέμα. Μ’ αυτούς τους ανθρώπους εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω. Εμείς δεν βγάζουμε ανακοινώσεις όπως κάνουν όλες οι ομάδες της Α1. Εμείς κρατήσαμε ένα επίπεδο. Τελικά δεν αξίζει. Τους ευχαριστούμε πολύ τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναπούμε. Δεν αξίζει τον κόπο, εγώ δεν θα εμφανιστώ ξανά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Βασίλης Φραγκιάς, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας βοηθήσει και να ευχηθώ στον Γιάννη και τον Πανιώνιο καλή συνέχεια. Για τη διαιτησία δεν θέλω να κάνω σχόλια. Όλοι είδαν το παιχνίδι και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το καλό είναι ότι το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι για να μειώσω τη νίκη του Πανιωνίου, γιατί τον σέβομαι σαν συνάδελφο. Και οι τυφλοί είδαν σήμερα…»

Ο Λάρον Ντέντι δήλωσε πως: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved