Αγγέλου: «Θα ρισκάρουμε»

Αγγέλου: «Θα ρισκάρουμε»

Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα έμεινε ο Βαγγέλης Αγγέλου, όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί του Πανελευσινιακού.

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να πιάσουν σπουδαία απόδοση, κάτι όμως που αναμενόταν, φθάνοντας ακόμα κι έτσι με άνεση στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Έχοντας πλέον εξασφαλισμένη την παραμονή τους στην κατηγορία, που ήταν ο κυρίαρχος στόχος τους, θα επιχειρήσουν να ρισκάρουν όπως παραδέχθηκε ο προπονητής τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού: «Προερχόμασταν από τη διακοπή, αντιμετωπίσαμε προβλήματα αυτήν την εβδομάδα και ξέραμε ότι η ομάδα δεν θα είχε ρυθμό και στα σαράντα λεπτά. Κάναμε κακό τέταρτο δεκάλεπτο και με 18 λάθη, όταν αναγκάζουμε μια επίθεση που έχει καλά ποσοστά στα τρίποντα και καλή δημιουργία στο πικ εντ ρολ να βάλει 55 πόντους, είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Εμείς και μαθηματικά, με τις δύο νίκες εναντίον του Ηλυσιακού και της Ελευσίνας, ξεκαθαρίσαμε τον πρώτο στόχο μας. Από εδώ και πέρα, θα ρισκάρουμε στην προπόνηση, ώστε να βάλουμε περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερη ένταση. Η ομάδα έχει χάσει ρυθμό. Σήμερα (16/02) είχε ρυθμό για 10-15 λεπτά. Στο μπάσκετ ισχύει ότι παίζεις όπως προπονείσαι. Το ρίσκο εγκυμονεί τραυματισμούς, αλλά θα βρούμε παιδιά από την εφηβική ομάδα και θα τα ανεβάσουμε».

Εκ μέρους των παικτών ο Γιώργος Τσιάρας υπογράμμισε: «Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και τέτοιες ομάδες παίζουν πάντα με αξιοπρέπεια και πουλάνε δύσκολα το τομάρι τους. Αυτό που μας λέει ο προπονητής μας κάθε φορά είναι η αναλογία ασίστ - λαθών κι εμείς κάναμε πολλά λάθη σήμερα (16/02). Αυτό προσπαθούμε να βελτιώσουμε».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved