Πάνκο: «Μάθαμε ο ένας τον άλλο»

Πάνκο: «Μάθαμε ο ένας τον άλλο»

Αισιόδοξος για την νίκη κόντρα στη Χίμκι που θα εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό την πρωτιά και κατ’ επέκταση μια ευνοϊκότερη κλήρωση για το Top 16 εμφανίζεται ο Αντι Πάνκο.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ο Αμερικανός φόργουορντ ερωτώμενος για το «δώρο» της Καντού στους «πράσινους» μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ, τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο τι κάνει ο Παναθηναϊκός και όχι οι άλλοι.

«Είδα τη νίκη της Καντού απέναντι στη Ρεάλ, μου άρεσε. Αλλά για να πω την αλήθεια με νοιάζει, διότι με ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς ως ομάδα και όχι οι άλλες ομάδες. Το θετικό είναι ότι δεν έχουμε αγώνα για το πρωτάθλημα και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο για το παιχνίδι με την Χίμκι», είπε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε τις δυσκολίες του αγώνα στη Ρωσία

«Θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά στη Μόσχα. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα μας νίκησε με ευκολία στο ΟΑΚΑ. Άρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί. Πάντως έχουμε τη σωστή νοοτροπία ως σύνολο για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας».

Οσο για το σερί των οκτώ νικών που μετρούν οι «πράσινοι» ο Πάνκο τονίζει πως αυτό ήρθε επειδή ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν πια μάθει περισσότερο ο ένας τον άλλο:

«Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση ως σύνολο. Έχουμε μάθει περισσότερο ο ένας τον άλλο. Δεν μπορούσαν να γίνουν όλα σε μία μέρα. Σίγουρα δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε, αλλά βελτιωνόμαστε. Αυτό που μας οδηγεί είναι η άμυνά μας. Άλλωστε, τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός φημιζόταν για τη δυνατή του άμυνα που αποτέλεσε σημαντικό ρόλο για να κάνει τόσες επιτυχίες. Όπως λέει πάντα και ο κόουτς, όσο καλύτερα παίζεις άμυνα, τόσο καλύτερα παίζεις στην επίθεση και βγάζεις εύκολους πόντους. Πολύ σημαντικά λόγια αλλά θέλουν δουλειά για να μπορέσεις να τα κάνεις πράξη».

Τέλος ο Πάνκο αναφέρθηκε στην ανεβασμένη απόδοση των Ματσιούλις και Μπράμος στους τελευταίους αγώνες λέγοντας: «Είναι καλό να μπορούν οι παίκτες να παίζουν το ίδιο καλά σε διαφορετικές θέσεις. Έχουμε παίκτες έμπειρους που μπορούν να το κάνουν αυτό πράξη και αυτό μας κάνει επικίνδυνους».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved