Βετούλας: «Ήταν μια στιγμή αδράνειας δικιά μας»

Βετούλας: «Ήταν μια στιγμή αδράνειας δικιά μας»

Σε μια στιγμή αδράνειας της ομάδας του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο, ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Ο Έλληνας προπονητής του Απόλλωνα, δήλωσε μετά το ματς: «Συγχαρητήρια στον κόουτς για την νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περίμεναν και οι δύο ομάδες. Στο τρίτο δεκάλεπτο περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου. Θεωρούσα ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό αλλά στην πράξη δεν ήμασταν και πάλι όμως παρόλο που βρεθήκαμε να χάνουμε και με 13 πόντους καταφέραμε και καλύψαμε τη διαφορά και βρεθήκαμε 1 πόντο πίσω. Ήταν μια στιγμή αδράνειας δικιά μας που δεν κάναμε φάουλ στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα. Έγινε ένα δύσκολο σουτ το έβαλε και δεν ξέρω αν το είχε σχεδιάσει και ο κόουτς αλλά πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Ντούβνιακ για το καλάθι που πέτυχε. Συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ και καλή συνέχεια».

Ο Λάρι Τέρνερ, δήλωσε με την σειρά του: «Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι κάνοντας πολλά λάθη και χάνοντας πολλές βολές. Προσπαθήσαμε στην τρίτη περίοδο και τρέξαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω να δούμε τι λάθη κάναμε και να προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε στα επόμενα παιχνίδια».



Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος»
Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος»
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Φερεντσβάρος - Παναθηναϊκός: Με τριάδα στην άμυνα το πλάνο του Μπενίτεθ - Η ώρα και το κανάλι
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved