Παπαντωνίου: «Φεύγω για να πάει καλά η ομάδα»

Παπαντωνίου: «Φεύγω για να πάει καλά η ομάδα»

Ο Ανδρέας Παπαντωνίου παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ηλυσιακού, τονίζοντας πως έφυγε για να πάει καλά η ομάδα.

Ο Παπαντωνίου μίλησε στην EΡΑ Σπορ και τόνισε ότι από την στιγμή που εκείνος ήταν το «πρόβλημα» για την κατάσταση της ομάδας θεώρησε σωστό επειδή αγαπάει τον Ηλυσιακό να αποχωρήσει από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Εμένα φωτογράφησε ο Δημήτρης με τα λόγια του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, διότι πριν από τον αγώνα με το Ρέθυμνο ήρθε ο πρόεδρος και μου είπε ότι ο προπονητής νομίζει ότι εσύ θέλεις να τον φας και ψάχνεις για προπονητή. Από τη στιγμή που εγώ διάλεξα τον προπονητή, αυτό θα ήταν σα να έβαζα τα χέρια μου για να βγάλω τα μάτια μου. Εγώ είπα του Δημήτρη «θα μείνω δίπλα σου ως την τελευταία στιγμή και αν είναι να φύγεις θα φύγω μαζί σου». Τελικά έφυγα εγώ. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο και στηρίζω πάντα τους νέους προπονητές. Μου αρέσει το ρίσκο με τα νέα παιδιά. Να έρχονται και να δουλεύουν. Νομίζω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει αρκετούς στο χώρο».

-Άρα, αν ήσασταν εσείς το πρόβλημα, από τη στιγμή που φύγατε, ίσως να παραμείνει ο προπονητής.
«Το πρωί που μίλησα με τον πρόεδρο του είπα ότι πρέπει ο προπονητής να παραμείνει. Νομίζω ότι η ομάδα θα συνέλθει και θα πάει καλά. Αυτό είναι το πιστεύω μου και αυτό είπα και στον πρόεδρο. Από τη στιγμή που έφυγε το «πρόβλημα» από την ομάδα, διότι ο Δημήτρης είπε «δεν τον θέλω στα πόδια μου, αυτός πρέπει να φύγει, πρέπει να κάνει δήλωση ότι φεύγει», εγώ τους διευκολύνω, διότι αγαπάω την ομάδα. Φεύγω για να πάει καλά η ομάδα».

-Πάντως, υπήρχαν και υπάρχουν και άλλα προβλήματα απ’ όσα εμείς μαθαίνουμε.
«Πάντα υπάρχουν τα θέματα αυτά. Προσπαθούμε να τα καλύψουμε να τα διορθώσουμε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα. Μη μπούμε σε λεπτομέρειες και μη φέρουμε παραδείγματα. Εμείς πράγματι αντιμετωπίζαμε προβλήματα. Πήγαμε με δυσκολία στην Πάτρα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Με δυσκολία βρέθηκαν τα χρήματα και ήρθε ο Χάτον ο οποίος ήθελε προκαταβολή. Αυτός που έβρισκε τα χρήματα και έλυνε τα προβλήματα, ήμουν εγώ όμως από τη στιγμή που οι παίκτες πιστεύουν ότι εγώ ήμουν πρόβλημα, θέλω να δω τους μάγκες τους παίκτες που αγαπούν τον προπονητή, να μπουν και να καθαρίσουν για τον προπονητή. Εγώ αυτό έκανα ως παίκτης: έμπαινα και καθάριζα για τον προπονητή. Οι παίκτες με έργα πρέπει να στηρίξουν τον προπονητή, όχι με δηλώσεις».

-Στην ανακοίνωσή τους λένε οι παίκτες ότι θέλουν να δουλέψουν χωρίς τρικλοποδιές.
«Φαίνεται ότι έμπαινα στο γήπεδο την ώρα που έκαναν προπόνηση και τους έβαζα τρικλοποδιές. Τι να σας πω;».

-Χρεώνετε κάποιο λάθος στον εαυτό σας;
«Οι άνθρωποι που δουλεύουν κάνουν λάθη. Στην περίπτωσή μας έχουμε «μου πε, σου ‘πε» δεν έχουμε ξεκάθαρα πράγματα. Εμένα ένα λάθος που με χρεώνουν είναι ότι στην προπόνηση μου είπαν ότι δεν είχαμε tape. Μας έπεσε και η απεργία, μας έκλεισαν το γήπεδό μας. Το λάθος μου είναι τα tape. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Αν μπούμε σε λεπτομέρειες γινόμαστε… Κατίνες. Οπότε, τελειώνουμε εκεί. Εύχομαι η ομάδα της καρδιάς μου να πάει καλά και εύχομαι και στον Δημήτρη καλή σταδιοδρομία διότι είμαστε αυτοί που τον διάλεξαν».



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγε οικογενειακώς στην Disney World – Πήρε μαζί του και τον Μπρουκ Λόπεζ!
Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League ο Φόντεν
Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Premier League ο Φόντεν
Premier League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζει σε… θαύμα η Άρσεναλ
Premier League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζει σε… θαύμα η Άρσεναλ
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved