Ίκαρος: Συμφωνία με το «Πιάτσα Καλαμάκι»!

Ίκαρος: Συμφωνία με το «Πιάτσα Καλαμάκι»!

Ο Ίκαρος Καλλιθέας παρουσίασε την χορηγική του συμφωνία με το «Πιάτσα Καλαμάκι», στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης.

Στο κλειστό της Γλυφάδας βρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Νίκος Καλλιγάς, ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου, Σταύρος Ελληνιάδης και ο αρχηγός της ομάδας Λάζαρος Αγαδάκος.

Ο Νίκος Καλλιγάς ανέφερε τα εξής για την συμφωνία με τον Ίκαρο: «Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την σπουδαία προσπάθεια του Ικαρου για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα είναι μια ομάδα υγιής και συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της. Τα τελευταία χρόνια, έχει ραγδαία εξέλιξη, καθώς από τις μικρές κατηγορίες έφτασε στην Α1, στην οποία βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Κι άλλοι το έκαναν, αλλά είχαν την λάμψη της... φωτοβολίδας. Ο Ίκαρος έχει τις βάσεις για να μείνει πολλά χρόνια στην Α1. Επίσης είναι μια ομάδα των νοτίων προαστίων, στα οποία δραστηριοποιείται και η δική μας επιχείρηση. Θεωρώ ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες με τον Ίκαρο, καθώς ξεκινήσαμε σεμνά, με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και φτάσαμε ψηλά στην εκτίμηση ή πιο σωστά στην προτίμηση του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας κύριο Αγγελόπουλο, τον Σταύρο Ελληνιάδη και όλα τα μέλη της ομάδας μας, γι αυτή την συνεργασία, η οποία ελπίζω να κρατήσει για πολλά χρόνια».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Σταύρος Ελληνιάδης: «Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τη στήριξη ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν. Ο Ίκαρος είναι μια τίμια ομάδα. Έχει αξιόπιστο πρόεδρο που πληρώνει τα πάντα και δεν χρωστάει σε κανέναν και αξίζει τον σεβασμό όλων και κάποιων εταιρειών που ήρθαν να βοηθήσουν. Ξεκινήσαμε μια σειρά από χορηγίες. Η πρώτη μας χορηγία είναι με το «Πιάτσα Καλαμάκι», μια πολύ καλή εταιρεία εστίασης, που έχει ραγδαία εξέλιξη. Ο κ. Καλλιγάς είναι ένας επιχειρηματίας και φίλαθλος του μπάσκετ. Δίνει βοήθεια -εκτός από τον Ικαρο- και στην γυναικεία ομάδα της Τερψιθέας Γλυφάδας και αισθανόμαστε τυχεροί που ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και αγαπάει το μπάσκετ είναι κοντά μας. Τον ευχαριστώ και τον καλωσορίζω στην οικογένεια του Ικάρου. Και ευτυχώς που ήρθε κοντά μας γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα με την οικονομική κρίση δεν θα πεινάσουμε ποτέ»!

Συμφωνία και με CYTA

Ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου αποκάλυψε ότι επιτεύχθηκε χορηγική συμφωνία και με την εταιρία «CYTA», για την οποία σύντομα θα γίνει η σχετική ασυνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ρωτήθηκε για την εικόνα που έχει παρουσιάσει ως τώρα η ομάδα στην Α1. «Ο Ίκαρος έχει δείξει δύο πρόσωπα. Ένα στα φιλικά και ένα στα επίσημα ματς. Υπάρχει προβληματισμός γιατί η εικόνα μας δεν είναι καλή στα επίσημα παιχνίδια. Βέβαια, έχουμε και την απουσία του Βρκιτς, τον οποίο υπολογίζαμε για βασικό στέλεχος. Πρέπει να είμαστε πλήρεις για να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Θα στηρίξουμε τα παιδιά και τον προπονητή. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης και του προέδρου. Υπάρχουν δυνατότητες και δεν είναι αυτές που βλέπουμε στα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος τόνισε. «Είναι σημαντικό να είσαι μέλος μιας ομάδας και να βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Καλλιγά, μας τιμάει ιδιαίτερα με την στήριξη του. Σημαίνει κάτι το ότι προτίμησε τον Ίκαρο. Αυτό σημαίνει πολλά. Πρέπει να υπάρχουν τέτοιες κινήσεις στον αθλητισμό και στο μπάσκετ για να συνεχίσει να υπάρχει. Είναι ένα άθλημα που μας έχει δώσει πολλές συγκινήσεις και δεν πρέπει να χαθεί. Ας το δούνε κι άλλοι άνθρωποι κι ας παραδειγματιστούν.

Στον Ίκαρο ο κύριος Αγγελόπουλος έχει δημιουργήσει μια υποδειγματική κατάσταση. Είμαι τρία χρόνια εδώ και όλοι πληρώνονται στην ώρα τους, αφού ο πρόεδρος ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή είναι απόλυτα συνεπής. Το μπάσκετ χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους και πρέπει να τους στηρίζει. Χαίρομαι που βλέπω να υπάρχει ένα χορηγικό πρόγραμμα και κάποιες εταιρίες που είναι δίπλα μας».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο αρχηγός του Ικάρου παρατήρησε τα εξής. «Είμαστε νέα ομάδα, σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, κερδίσαμε στην Πάτρα, με τον ΠΑΟΚ είχαμε ένα καλό κι ένα κακό ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει σε άλλη ταχύτητα. Αυτό που έχω μάθει και ξέρω είναι να έχουμε υπομονή. Το κλίμα είναι τέλειο, γίνονται πολύ καλές προπονήσεις και αυτό θα βγει κάποια στιγμή».Βασίλης Νομικός: Η ανάρτηση όλο νόημα για το Πρωινό της Σκορδά
Βασίλης Νομικός: Η ανάρτηση όλο νόημα για το Πρωινό της Σκορδά
Ντάνι Άλβες: Είπε ψέματα για να κρύψει πως ήταν άπιστος - Η αντίδραση της γυναίκας του
Ντάνι Άλβες: Είπε ψέματα για να κρύψει πως ήταν άπιστος - Η αντίδραση της γυναίκας του
Τα 20 λεπτά της μεγάλης αλήθειας
Τα 20 λεπτά της μεγάλης αλήθειας
Έκκληση Αλμέιδα στους φίλους της ΑΕΚ: «Υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τα καπνογόνα, είναι λυπηρό»
Έκκληση Αλμέιδα στους φίλους της ΑΕΚ: «Υπάρχει κόσμος που υποφέρει από τα καπνογόνα, είναι λυπηρό»