Ηλυσιακός: «Το DVD του αγώνα με τον Άρη τα λέει όλα…»
SHARE

Ηλυσιακός: «Το DVD του αγώνα με τον Άρη τα λέει όλα…»

Ανακοίνωση-απάντηση αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την τρίτη αγωνιστική της Α1, στην οποία ο Ηλυσιακός γνώρισε την ήττα από τους «κίτρινους» και αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, εξέδωσε η ομάδα των Ιλισίων.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή το «κλίμα» που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν, η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ θέλει να επισημάνει τα ακόλουθα με προφανή στόχο να αποκαταστήσει την πραγματικότητα:

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της φετινής ομάδας, η ξεκάθαρη εντολή του προπονητή μας, Δημήτρη Παπανικολάου, προς τους παίκτες ήταν να συμπεριφέρονται κόσμια προς τους διαιτητές και να σέβονται το δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.

Η ομάδα μας έχει δώσει έως τώρα τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα, τους οποίους καλό για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα είναι να τους δούμε έναν προς έναν.

Την πρώτη αγωνιστική πήραμε μία πεντακάθαρη νίκη στην Καβάλα, επί της τοπικής ομάδας, η οποία αναγνωρίστηκε ακόμη και από τους αντιπάλους μας.

Τη δεύτερη αγωνιστική ηττηθήκαμε επίσης πεντακάθαρα από τον Κολοσσό, σε αγώνα, μετά το τέλος του οποίου, οι διαιτητές μας έδωσαν συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά του πάγκου μας, τόσο στη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του ματς.

Όσο για το τρίτο παιχνίδι μας, κόντρα στον Άρη… Το DVD του αγώνα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε το θελήσει για να διαπιστώσει αν αδικήθηκε κάποια ομάδα και ποια ήταν αυτή. Όπως φυσικά και να συγκρίνει τη συμπεριφορά των δύο πάγκων και την πίεση που επιχείρησαν να ασκήσουν στους διαιτητές.

Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας, βλέποντας τα λάθη μας ώστε να βελτιώνουμε την ομάδα μας και όχι αναζητώντας άλλοθι που θα μας κάνουν χειρότερους.

ΥΓ. Επειδή κάποιοι εσχάτως ανακάλυψαν… στατιστικούς όρους όπως το «RANKING» στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει σε ποια θέση βρίσκεται ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στα κερδισμένα φάουλ και στις ελεύθερες βολές”.

Ντέρμπι στα Ανατολικά Μίντλαντς
Ντέρμπι στα Ανατολικά Μίντλαντς
«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Δείτε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής
«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Δείτε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής
Κλείνει Καστρίτη ο Άρης
Κλείνει Καστρίτη ο Άρης
Ο καθρέφτης δείχνει πάντα το αληθινό πρόσωπο του καθενός
Ο καθρέφτης δείχνει πάντα το αληθινό πρόσωπο του καθενός


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies