Πανελευσινιακός: Ανανεώθηκε! (photos)

Πανελευσινιακός: Ανανεώθηκε! (photos)

Σε νέα εποχή κινείται πλέον ο Πανελευσινιακός, αφού μετά τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία αποφάσισε να διαφοροποιήσει ελαφρώς το σήμα του.

Η άνοδος των «σταχυοφόρων» στην Basket League ΟΠΑΠ έδωσε έμπνευση στο δημιουργικό τμήμα της εταιρίας «Callistar Group», η οποία είναι υπεύθυνη για το μάρκετινγκ των νεοφώτιστων. Το νέο σήμα έχει πιο έντονο το μπλε χρώμα, αλλά η σημαντικότερη διαφορά του από το παλιό είναι πως έχει πλέον και χρυσό, το οποίο εκφράζει τον πανηγυρικό χαρακτήρα που έχει η φετινή χρονιά για τον Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελευσινιακός ακολουθώντας τα πρότυπα των σύγχρονων αθλητικών συλλόγων πάντα φροντίζει για το image του. Μπορεί οι αθλητικές επιδόσεις να κάνουν τη διαφορά, αλλά στο παρασκήνιο μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων δίνει το δικό της αγώνα ώστε ο σύλλογος να αποτελεί όχι απλά ένα σύγχρονο αθλητικό φορέα αλλά και μία πρωτοπορία στο χώρο του. Με την παρουσία της ομάδας στην Basket League ΟΠΑΠ, ο Πανελευσινιακός άλλαξε εκ νέου το προφίλ του. Νέο σήμα λογότυπο, ανανέωση του επίσημου portal, φωτογράφιση των παικτών και μία σειρά άλλων ενεργειών marketing συνθέτουν το σύνολο της εργασίας που γίνεται για την εικόνα που πρέπει να παρουσιάζει ο σύλλογος.

Εδώ και τρία χρόνια ο Πανελευσινιακός συνεργάζεται με την εταιρία «Callistar Group», η οποία αν και έχει έδρα τη Ρουμανία προσφέρει ως χορηγία το σύνολο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών marketing στο σύλλογο. Για τη συνεργασία με τον Πανελευσινιακό αλλά και τη δουλειά που γίνεται στο marketing της ομάδας, μίλησε στο επίσημο portal ο διευθύνων σύμβουλος της Callistar Group, Νίκος Κοροπούλης: «Για εμάς ο Πανελευσινιακός δεν είναι απλά ένας ακόμα πελάτης. Είναι ένας σύλλογος που σου δίνει δυνατά συναισθήματα όταν έρχεσαι σε επαφή με τους ανθρώπους του. Νιώθεις το χρέος να βοηθήσεις τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Ελευσίνα από τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα υγιή και νοικοκυρεμένο σύλλογο, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Προσωπικά θεώρησα ότι θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα ως Ελευσίνιος αλλά και για τους συνεργάτες μου να χορηγήσουμε όλες τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing προς το σύλλογο. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια και οφείλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Callistar Group τη διοίκηση του Πανελευσινιακού αφενός για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν κι αφετέρου για την άψογη συνεργασία που έχουμε.

Φέτος ανεβάζουμε πιο ψηλά το επίπεδο του συλλόγου. Με την ευκαιρία της παρουσίας του για πρώτη φορά στην Basket League ΟΠΑΠ δημιουργήσαμε μία νέα εικόνα. Το νέο σήμα του Πανελευσινιακού βασίστηκε στο πρότυπο που δημιουργήσαμε δύο χρόνια πριν, έγινε πλέον πιο πρακτικό με έμφαση στο μπλε χρώμα του συλλόγου και την προσθήκη του χρυσού, ώστε να εκφράσει το πανηγυρικό χαρακτήρα που έχει η φετινή χρονιά. Παράλληλα ετοιμάσαμε ένα ολοκληρωμένο σετ φωτογράφισης που βασίστηκε στο πρωτογενές υλικό που μας παρείχε η ομάδα και χάρις στις ικανότητες του τιμ των γραφιστών μας βγήκε ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Κάποιοι είπαν ότι ο Πανελευσινιακός στο marketing κινείται στα πρότυπα NBA. Προσωπικά θεωρώ ότι έχει τα δικά του πρότυπα, αφού βασίζεται στην αγάπη για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τη ζεστασιά που πάντα δείχνει ο κόσμος της Ελευσίνας σε κάθε του δραστηριότητα, αθλητική, επαγγελματική ή προσωπική. Ελπίζουμε ότι ο σύλλογος θα βρει κι άλλους συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο που επιτελεί αφού οι αθλητικές του επιτυχίες είναι πηγή χαράς κι ελπίδας για μία δοκιμαζόμενη εργατούπολη, όπως είναι η Ελευσίνα. Χρειάζεται κι άλλους χορηγούς αφού εκτός της πρώτης ομάδας υπάρχει και μία ολόκληρη ακαδημία που απαριθμεί εκατοντάδες παιδιά της περιοχής. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και δηλώνουμε πιστοί επιβάτες στο πειρατικό του Πανελευσινιακού!».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved