Περπέρογλου: «Είχα πει στον Κώστα να σουτάρει με αυτοπεποίθηση»

Περπέρογλου: «Είχα πει στον Κώστα να σουτάρει με αυτοπεποίθηση»

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν από τους παίκτες – κλειδιά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με τον Στράτο Περπέρογλου να τονίζει πως αυτός του είπε να σουτάρει με αυτοπεποίθηση.

Ο τελευταίος, με δηλώσεις του στα Κόκκινα Καλάθια στο Κανάλι Ένα (90,4), έδωσε την εξήγηση για το λόγο που ο Κώστας Παπανικολάου έτρεξε να του αφιερώσει το καθοριστικό τρίποντο στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου

Για τα συναισθήματα για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Μεγάλη χαρά που καταφέραμε και κερδίσαμε γιατί είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την πορεία στην Α1. Έχουμε πάρει το προβάδισμα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το τι διαφορετικό υπήρχε σε σχέση με τον αγώνα με την Εφές: «Το παιχνίδι στην Τουρκία μας ξύπνησε και ήταν ένα χτύπημα στον εγωισμό μας. Ξέραμε ότι για να κερδίσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα κι αυτό κάναμε σήμερα κι έτσι τα καταφέραμε».

Για τη φάση που ο Παπανικολάου έτρεξε σ’ αυτόν και του αφιέρωσε το τρίποντο: «Είχα πει στον Κώστα όταν έχει την ευκαιρία να σουτάρει με αυτοπεποίθηση. Έβαλε ένα πολύ κρίσιμο καλάθι για μας και τότε ζήτησα από τον κόουτς να μη με βάλει μέσα αλλά να συνεχίσει ο Κώστας να παίζει. Η αλλαγή όμως είχε ήδη γίνει. Πιστεύω ότι μια ομάδα μπορεί να πάει μπροστά μόνο αν βοηθάει ο ένας τον άλλο και βάζει τον εγωισμό του κάτω από την ομάδα. Αυτό κάνουμε εμείς και πιστεύω ότι θα πάμε καλά αν συνεχίσουμε έτσι».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Πέμπτης, ειδικά μετά την ήττα που κάναμε στην Τουρκία. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ελπίζω να πάρουμε αυτή τη νίκη που τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ».



Κωνσταντίνος Καρέτσας: Γλίτωσε τα χειρότερα μετά το χτύπημα στο κεφάλι
Κωνσταντίνος Καρέτσας: Γλίτωσε τα χειρότερα μετά το χτύπημα στο κεφάλι
Σπανούλης: «Είπα στους παίκτες ότι αν συνεχίσουν έτσι θα φύγω»
Σπανούλης: «Είπα στους παίκτες ότι αν συνεχίσουν έτσι θα φύγω»
Αλμέιδα: «Αν έπρεπε να αποβληθώ για να αρχίσει η ομάδα να κερδίζει, τότε δεν θα επιστρέψω»
Αλμέιδα: «Αν έπρεπε να αποβληθώ για να αρχίσει η ομάδα να κερδίζει, τότε δεν θα επιστρέψω»
ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Ακρωτηριάστηκε 23χρονος που άναψε φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο
ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Ακρωτηριάστηκε 23χρονος που άναψε φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved