Ο χρόνος «δουλεύει» για το νέο Παναθηναϊκό (photos)

Ο χρόνος «δουλεύει» για το νέο Παναθηναϊκό (photos)

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, αφού περιθώρια για να μείνει κανείς σε αυτό το ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες των τελευταίων δευτερολέπτων δεν υπάρχουν.

Οι υποχρεώσεις του «εξάστερου» στην Ευρώπη και τη Basket League ΟΠΑΠ συνεχίζονται, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει καταγράψει όλα όσα δεν πήγαν καλά στο ΟΑΚΑ και προχωρά με τους παίκτες στην ανάλυση των λαθών και πάνω απ' όλα τη συνέχιση της καλής και ιδιαίτερα σκληρής δουλειάς για το μοντάρισμα μιας εντελώς καινούριας ομάδας που, για το χρονικό διάστημα που σήμερα διανύει, εμφανίζει εξαιρετικά δείγματα γραφής, ικανά με το πέρασμα του χρόνου να αξιοποιηθούν, να τελειοποιηθούν και να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Είναι κοινά αποδεκτό το συμπέρασμα ότι ο χρόνος δουλεύει για τον Παναθηναϊκό και είναι αυτό που και οι οπαδοί του «τριφυλλιού», περισσότεροι από 17.000 που βρέθηκαν τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, αναγνώρισαν στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Μια ήττα στο ξεκίνημα της σεζόν από τον Ολυμπιακό σαφώς και δεν ικανοποίησε κανέναν στο «πράσινο» στρατόπεδο. Όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει μπάσκετ, αφού η «πράσινη» δυναστεία τον έχει «εκπαιδεύσει» να μην κάνει ποτέ λάθος, γι' αυτό και αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση, τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Γι' αυτό και ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μάζεψε στο φινάλε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου για να αποδώσουν με τη σειρά τους τα εύσημα στους 17.000 πιστούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης, αυτοί οι οικογενειακοί δεσμοί που χαρακτηρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό είναι τόσο ισχυροί που αμέσως μπορούν να εκμηδενίσουν το κόστος, αλλά και το όποιο μειονέκτημα μπορεί να προκαλέσει μια ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του δεν άφησε ούτε... λεπτό να περάσει, στέλνοντας αμέσως το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Το μήνυμα που... ελήφθη από την αντιμετώπιση που έτυχε ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία, αλλά και εκείνο που εστάλη για τη συνέχιση της «πράσινης» δυναστείας με τη δημιουργία της ομάδας που θα κατακτήσει τα επόμενα 15 πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Η έκφραση της αισιοδοξίας του ιδιοκτήτη του «εξάστερου» μετά από μια ήττα από τον Ολυμπιακό αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα για την απόλυτη πίστη που έχει στο φετινό εγχείρημα και την αποφασιστικότητά του να γίνουν όλα όσα απαιτούνται για την επίτευξη του στόχου.

Ο χρόνος δουλεύει αποκλειστικά και μόνο για τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στις τάξεις της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και οι συμπαίκτες του με την κίνησή τους στο φινάλε να ευχαριστήσουν τον κόσμο, ουσιαστικά θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα, δίνοντας την υπόσχεση στους αιώνια πιστούς ότι στο τέλος της σεζόν αυτός ο τίτλος θα είναι πράσινος.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved