Ηλυσιακός-Παπανικολάου: «Υποκριτική και μικροπρεπής η συμπεριφορά της Καβάλας»

Ηλυσιακός-Παπανικολάου: «Υποκριτική και μικροπρεπής η συμπεριφορά της Καβάλας»

Τη δική του εξήγηση για τα όσα συνέβησαν στην Καλαμίτσα στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με την Καβάλα για την πρεμιέρα της Α1 και δεν του επετράπη να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, έδωσε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

«Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη τους. Δεν πρέπει όμως και σε καμία περίπτωση δεν θα παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα. Άλλωστε είμαστε στην πρώτη αγωνιστική. Υπάρχουν μπροστά μας άλλοι 25 αγώνες. Ένας μαραθώνιος. Η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη, όμως το πάθος και η αγωνιστικότητα των παικτών καλύπτει τις όποιες αδυναμίες μας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο συνεργάτες μου, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και Χάρη Κουλουριώτη, που προετοίμασαν άριστα την ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Παπανικολάου.

Στη συνέχεια, είπε: «Λίγο πριν το τζάμπολ ο κ. Τσανίδης (κομισάριος) πληροφόρησε τον κ. Χριστοδούλου (διαιτητής) κι εμένα προσωπικά, ότι δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο, διότι ο ΣΕΠΚ και η ΓΓΑ έχουν αποστείλει σχετικό έγγραφο για τους προπονητές που δεν έχουν δίπλωμα. Στο γήπεδο ήταν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, κ. Καλαφατάκης, στον οποίο απευθύνθηκα άμεσα και προς τιμήν του, ξεκαθάρισε πως ήταν απόλυτα θετικός στο να καθίσω στον πάγκο, αναγνωρίζοντας την καθυστέρηση που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στην χορήγηση των διπλωμάτων, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ελαστικοί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Με δυο λόγια με ενημέρωσε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στη στάση του ΣΕΠΚ φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.. Η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε ήταν ότι το θέμα είχε τελικά ανακινηθεί μόνο από την ΓΓΑ. Αμέσως μετά το παιχνίδι επικοινώνησα και με τον κ. Ιωαννίδη, ο οποίος μου ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έχει αποσταλεί από την ΓΓΑ τέτοιο έγγραφο και απορεί γιατί ειπώθηκαν τέτοια ψεύδη, ενώ παράλληλα μου επεσήμανε πως έχει δώσει εντολή να πραγματοποιηθούν άμεσα σεμινάρια σε τρεις πόλεις για να λυθεί το πρόβλημα». 

Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε: «Ο κ. Χριστοδούλου πριν την έναρξη του ματς κάλεσε εμένα και τον κ. Χουγκάζ ρωτώντας τον τεχνικό της Καβάλας, αν έχει κάποιο πρόβλημα στην περίπτωση που κάτσω στον πάγκο του Ηλυσιακού. Η απάντηση του κ. Χουγκάζ ήταν ότι τις αποφάσεις τις παίρνει ο διαιτητής. Στη συνέχεια ο μάνατζερ της Καβάλας με ενημέρωσε ότι αν κάτσω στον πάγκο θα υποβληθεί ένσταση από την πλευρά της Καβάλας. Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ και προφανώς έπειτα από παρέμβαση του προέδρου της Καβάλας, κ. Παπακωνσταντίνου, ο μάνατζερ της Καβάλας με ενημέρωσε ότι τελικά δεν θα υποβληθεί ένσταση. Παρ’ όλα αυτά για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και θεωρώντας τη συμπεριφορά του αντίπαλου κόουτς και του μάνατζερ υποκριτική και μικροπρεπή, αποφάσισα να κάτσω στην εξέδρα. Η συμπεριφορά ωστόσο των συγκεκριμένων ανθρώπων μεταφέρθηκε στους παίκτες μας, συσπειρώνοντας τους ακόμη περισσότερο. Θέλω δε να ξεκαθαρίσω πως οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηλυσιακού, με πληροφόρησαν πως είχαμε κι εμείς δικαίωμα να καταθέσουμε ένσταση εις βάρος της Καβάλας για συγκεκριμένα ζητήματα, όμως κάτι τέτοιο είναι unfair και μακριά από τη νοοτροπία τη δική μου αλλά και του Ηλυσιακού. Εύχομαι στην Καβάλα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της πόλης για τη συμπεριφορά του και το χειροκρότημα του μετά το τέλος του αγώνα, όπως και τον κ. Παπακωνσταντίνου για την δημόσια παρέμβαση του το βράδυ του Σαββάτου».



Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved