Καραποστόλου: «Είμαστε έτοιμοι»

Καραποστόλου: «Είμαστε έτοιμοι»

Πανέτοιμοι να ριχθούν στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος είναι οι παίκτες του Άρη, σύμφωνα με το Σωτήρη Καραποστόλου.

Ο 34χρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στο τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, δεσμεύθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πρεμιέρα της Α1, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολιάζοντας την απουσία των τριών Αμερικανών πρόσθεσε πως ίσως τους βγει σε καλό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το βαθμό ετοιμότητας του Άρη: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε περάσει το στάδιο προετοιμασίας από τα μέσα Αυγούστου, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις τόσο στην προετοιμασία και μετά, εδώ. Δώσαμε κάποια φιλικά, κάποια παιχνίδια Κυπέλλου, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε».

Για το πρόβλημα που προέκυψε με την απουσία των Αμερικανών: «Αυτό ήταν ένα θέμα που μας ταλαιπώρησε όλο το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που δόθηκε τέλος ίσως να είναι καλύτερα έτσι για την ομάδα, για να ξέρει τη σύνθεσή της. Εμείς οι Έλληνες, μαζί με τον Πάσαλιτς, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και οι προσθήκες θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας, με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Θα έρθει εδώ για να παίξει σωστά και σοβαρά για να κερδίσει. Εμείς, από τη μεριά μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά και αν στο τέλος είμαστε κοντά και καλοί γιατί όχι να μην κάνουμε και την πρώτη νίκη μας».

Για το φετινό Άρη: «Φέτος ο Άρης έκανε ένα συνδυασμό έμπειρων και νέων παικτών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να είμαστε καλοί στη διάρκεια της χρονιάς, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της νέας διοίκησης, τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved