Ούκιτς: «Ηρθα να δώσω ρυθμό, είμαι έτοιμος για οτιδήποτε» (photos)

Ούκιτς: «Ηρθα να δώσω ρυθμό, είμαι έτοιμος για οτιδήποτε» (photos)

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών είναι από σήμερα ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής (16/9).

Δήλωσε ενθουσιασμένος που θα ενσωματωθεί και αυτός στην αποστολή του Παναθηναϊκού και πανέτοιμος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον «εξάστερο», αναλαμβάνοντας δράση... Μάλιστα, φορώντας μια μπλούζα με... ντραμς, τόνισε ότι στόχος του είναι να δώσει το ρυθμό στον Παναθηναϊκό και μαζί με τους συμπαίκτες του να οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

«Τώρα αρχίζει η σοβαρή δουλειά. Αυτή τη φορά ήρθα μια και καλή. Ο,τι είχα να κάνω με την εθνική Κροατίας το έκανα» τόνισε αρχικά ο Ούκιτς και συνέχισε: «Ξέρω ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Επαιξε δύο παιχνίδια και έμαθα ότι όλα πήγαν πολύ καλά.Τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Είναι δύσκολο ακόμα να πω για το πώς θα είναι η ομάδα, αφού πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Οταν ρωτήθηκε ο Ούκιτς για το αν αισθάνεται κουρασμένος από τη συνεχή παρουσία του στα ματς της εθνικής Κροατίας, ήταν κατηγορηματικός: «Οχι. Δεν νιώθω κουρασμένος, σωματικά τουλάχιστον. Ισως λίγο πνευματικά, γιατί τα τελευταία παιχνίδια ήταν κουραστικά, υπό την έννοια ότι είχαμε πετύχει το στόχο μας και έπρεπε να παραμείνω εκεί ως το τέλος. Είμαι ο αρχηγός και έπρεπε να είμαι εκεί. Σωματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλα πήγαν καλά. Σύντομα θα μπω στο σύστημα της φιλοσοφίας του Παναθηναϊκού. Είμαι πανέτοιμος να δώσω το ρυθμό στον Παναθηναϊκό, όπως είναι και οι συμπαίκτες μου». Όσο για το αν είναι έτοιμος να χαρίσει μια νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως έκανε με την Κροατία, γελώντας και πάλι τόνισε: «Ελπίζω να πάρω το τελευταίο σουτ και να ευστοχήσω… Κανένα πρόβλημα… Για βολές μην μου πείτε.. Αν θέλετε τρίποντο όμως, ευχαρίστως!»



Το «Σαν Σίρο» αγοράστηκε από Μίλαν και Ίντερ έναντι σχεδόν 200 εκατ. ευρώ
Το «Σαν Σίρο» αγοράστηκε από Μίλαν και Ίντερ έναντι σχεδόν 200 εκατ. ευρώ
Η υπενθύμιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «This is Panathinaikos»!
Η υπενθύμιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «This is Panathinaikos»!
Champions League: Ματσάρα και 3-3 με αυτογκόλ Τζόλη στο Μπριζ – Μπαρτσελόνα
Champions League: Ματσάρα και 3-3 με αυτογκόλ Τζόλη στο Μπριζ – Μπαρτσελόνα
Σλούκας: «Ντράπηκα για την εικόνα μας – Ο ΠΑΟ θα επιστρέψει το υπόσχομαι»
Σλούκας: «Ντράπηκα για την εικόνα μας – Ο ΠΑΟ θα επιστρέψει το υπόσχομαι»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved