ΠΑΟΚ: Νέος επίσημος χορηγός
Ακόμα μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/09) η ΚΑΕ.
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη «Voulis Chemicals, η οποία εδρεύει στη Νάουσα, στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει για δεύτερη χρονιά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους. Η εταιρία θα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας, με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης της ΚΑΕ, Κωνσταντίνο Στύλα, να εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του: «Καλωσορίζουμε τον κ. Βούλη Γ. στην οικογένεια των χορηγών/συνεργατών της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα τον έχουμε δίπλα μας και ευελπιστούμε στην ανάπτυξη μιας πανίσχυρης και μόνιμης σχέσης με τον ΠΑΟΚ και τα εκατομμύρια των οπαδών μας». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Voulis Chemicals, Γεδεών Βούλης, ανέφερε για τη συνεργασία: «Είμαστε κοντά στον ΠΑΟΚ κι ευχόμαστε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να κερδίζει ο καλύτερος, και μακάρι ο καλύτερος να είναι ο ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε να μην γίνονται επεισόδια στα γήπεδα, ώστε να κερδίσει το άθλημα του μπάσκετ».
Η ανακοίνωση: «Η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγική επιχείρηση στον τομέα των χημικών για την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου, η «Voulis Chemicals» από τη Νάουσα, στηρίζει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας στο χορηγικό πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου ως επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Προφίλ εταιρίας: Ξεκινώντας από το 1983 -έτος ίδρυσης της εταιρίας μας- βρισκόμαστε στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη, δίνοντας λύσεις για θέματα που αφορούν τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Στις εγκαταστάσεις μας -με έδρα τη Νάουσα Ημαθίας- μελετούμε, παράγουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία, εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Σήμερα αποτελούμε τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο αυτό. Ξεπερνώντας τον ελληνικό χώρο έχουμε ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες, ενώ επιδιώκουμε τη συνεχή επέκτασή μας. Η εταιρία μας απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, λιανική πώληση (καταστήματα αξεσουάρ, σούπερ μάρκετ κ.λπ.), βιομηχανία, πλοία. Για τη «Voulis Chemicals» βασικός άξονας των προσπαθειών μας είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Διεύθυνση επικοινωνίας: 2ο χλμ. Νάουσας - Σ.Σ. Νάουσας, T.K. 59200, Νάουσα Ημαθίας. Τηλέφωνα: 2332026446, 2332025047. Φαξ: 2332028249. Ιστοσελίδες: https://www.voulis.gr και https://shop.voulis.com».