Οι τυχεροί φίλαθλοι του Ολυμπιακού (photos)

Οι τυχεροί φίλαθλοι του Ολυμπιακού (photos)

Με δύο μεγάλους νικητές ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Νίκος και ο Γιώργος είναι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών που κέρδισαν από ένα εισιτήριο διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς αναδείχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό «Θρυλικές Φωτοστιγμές», ενώ άλλοι 14 τυχεροί μοιράζονται μικρότερης αξίας δώρα.

Η ανακοίνωση: «Ο διαγωνισμός που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc.gr) τελείωσε με μεγάλη επιτυχία και τελικά δύο μεγάλους νικητές! Η μάχη ανάμεσα στον Νίκο και τον Γιώργο ήταν τρομερή και ανέδειξε νικητή τον πρώτο στο νήμα. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού παίρνει ως δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2012-13, αλλά λόγω της συγκλονιστικής μάχη η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να επιβραβεύσει και τους δύο, προσφέροντάς τους από ένα εισιτήριο διαρκείας.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι υπήρξαν πολλές άκυρες συμμετοχές και ανάμεσά τους και φωτογραφίες οι οποίες συγκέντρωσαν πολλά like και ήταν ανάμεσα στις 15 πρώτες. Αυτές όμως που δεν πληρούν τους όρους (άσχετες με την ομάδα μπάσκετ φωτογραφίες από επαγγελματίες φωτογράφους) δεν κερδίζουν και η 16άδα των νικητών συμπληρώνεται από τους επόμενους σε like». Για τη λίστα των 16 νικητών επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.



Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Τέλος ο Τζάκσον από τον ΠΑΟΚ
Τέλος ο Τζάκσον από τον ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved