Μαργαρίτη, Θεοδωράκο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ

Μαργαρίτη, Θεοδωράκο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ

Στην Α1 θα έχουν την ευκαρία να αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Γιώργος Θεοδωράκος.

Αμφότεροι συμμετείχαν στις δοκιμαστικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας και έπεισαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία μαζί τους και την Τετάρτη (25/07) αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΚΑΕ, για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και να αποτελέσουν και τυπικά μέλη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τους καλαθοσφαιριστές Βαγγέλη Μαργαρίτη και Γιώργο Θεοδωράκο για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Οι δύο καλαθοσφαιριστές, που συμμετείχαν στο πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων που διεξήχθη Μάιο και Ιούνιο στο «PAOK Sports Arena», αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (20/07).

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που συμμετείχε στο off season πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena» από 4 έως 8 Ιουνίου, γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 5 Δεκεμβρίου του 1982, έχει ύψος 2,03μ., είναι φόργουορντ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κορινό Πιερίας (1997-99). Συνέχισε στον Ηρακλή (1999-2002), τον Ιωνικό Νικαίας (2002-03), την Απολλωνιάδα Πατρών (2003-05), τον Κεραυνό Αιγίου (2005-07), το Περιστέρι (2007-10), τον ΚΑΟΔ (2010-11), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στους Ικάρους Σερρών. Με το Περιστέρι (2008-09) και τον ΚΑΟΔ (2010-11) αναδείχθηκε πρωταθλητής Α2 και είχε καθοριστική συμμετοχή στην άνοδο και των δύο ομάδων στην Α1. Στη διάρκεια της σεζόν 2011-12 ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τους Ικάρους Σερρών και είχε 13,4 πόντους ανά αγώνα (76% βολές, 63% στα δίποντα και 33% στα τρίποντα), 6,2 ριμπάουντ, 1,6 ασσίστ και 1,4 κλεψίματα.

Ο Γιώργος Θεοδωράκος, που συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα των off season προπονήσεων του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena», γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1988 στη Στοκχόλμη, έχει ύψος 1,98μ. και είναι γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια Λάρισας (2004-06) και συνέχισε σε Ολυμπιακό Βόλου (2006-07), Ολυμπιάδα Πατρών (2007-10), ΑΓΟΡ (2010-11), ενώ πέρυσι ήταν συμπαίκτης με το Βαγγέλη Μαργαρίτη στους Ικάρους Σερρών. Με τον ΑΓΟΡ πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 στην Α1, ενώ πέρυσι με τους Ικάρους Σερρών, όπου κατέκτησε την 2η θέση αλλά έχασε την άνοδο στην Α1 λόγω ισοβαθμιών, συμμετείχε σε 24 παιχνίδια, με 6,3 πόντους ανά αγώνα (83% στις βολές, 48% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα) και 2,1 ριμπάουντ».



Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν - Δείτε φωτογραφίες και video
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν - Δείτε φωτογραφίες και video
Eurobasket 2025: Όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κι οι αγώνες της Εθνικής Γυναικών
Eurobasket 2025: Όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κι οι αγώνες της Εθνικής Γυναικών
Ρουί Βιτόρια: «Αντιμετωπίζουμε ισχυρή ομάδα, περιμένω δύο δύσκολα ματς»
Ρουί Βιτόρια: «Αντιμετωπίζουμε ισχυρή ομάδα, περιμένω δύο δύσκολα ματς»
Conference League: Δύσκολο… έργο για ΑΕΚ, στο… άγνωστο ο Άρης - Όλα τα ζευγάρια
Conference League: Δύσκολο… έργο για ΑΕΚ, στο… άγνωστο ο Άρης - Όλα τα ζευγάρια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved