Σαλτσίδης: «Θέλουν ψυχολόγο»

Σαλτσίδης: «Θέλουν ψυχολόγο»

Με τιμωρία, ακόμα και μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να απολογηθούν για τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως μια κροτίδα που έπεσε ακριβώς δίπλα από τον πάγκο των «κίτρινων». Το μέλος της ΚΑΕ Παύλος Σαλτσίδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero 107.4, εξέφρασε την ανησυχία του για το μέγεθος της τιμωρίας και χαρακτήρισε βλάκες και χρίζοντες ψυχολογικής υποστήριξης τους οπαδούς. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμουν όρθιος εκεί στη Θύρα 4, μπροστά στον πάγκο του Άρη, μην τυχόν και γίνει τίποτε. Πάντοτε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Άρη τιμωρούμαστε και όπως φαίνεται ούτε τώρα θα τη γλιτώσουμε την τιμωρία. Μάλλον πάμε για μία αγωνιστική λόγω της κροτίδας, ήταν μια μεγάλη κροτίδα και έσκασε σχεδόν δίπλα του. Προφανώς, αυτός ο βλάκας δεν έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ, στερεί έσοδα από την ομάδα και το μισθό ανθρώπων που δουλεύουν για την ομάδα».

Για την προκλητική συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Κάνουν μεγάλο κακό στην ομάδα όλοι αυτοί, ψυχολόγο θέλουν σίγουρα, δεν εξηγείται αλλιώς, δεν πληγώνεις ποτέ αυτό που αγαπάς πραγματικά. Τον άλλο που πέταξε αναπτήρα τον πλακώσανε στην κερκίδα, αλλά αυτόν με την κροτίδα δεν τον βρήκαν. Ήταν πράγματι μια μεγάλη κροτίδα, θα μπορούσα να είχα χτυπήσει κι εγώ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να διακοπεί το παιχνίδι, καθώς είχαμε ήδη δύο παρατηρήσεις και στην τρίτη θα είχαμε οριστική διακοπή».

Για το πώς έζησε το ντέρμπι: «Μόνο στο τελευταίο λεπτό πήγα στον πάγκο και κάθισα λιγάκι. Στο παιχνίδι έγινε πραγματικά μια δυνατή μάχη, εμείς παίζαμε σχεδόν όλον τον αγώνα με μία πεντάδα και μπράβο στα παιδιά που άντεξαν».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω να είναι γεροί στην συνέχεια, καθώς ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζουν λίγοι σε κάθε παιχνίδι και για τόσα πολλά λεπτά. Χρειάζεται να έρθουν 2-3 πλούσιοι στον ΠΑΟΚ, να βάλουν χρήματα και να πάρουμε 2-3 παίκτες ακόμη».

Για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα δεν είναι όπως πέρυσι και φέτος τα οικονομικά προβλήματα του κόσμου επηρεάζουν όλες τις ομάδες, Χθες (28/12) είχαμε 4.500 κόσμο στο γήπεδο, θα μπορούσε να ήταν περισσότερος, αλλά ο κόσμος σκέφτεται και τη βενζίνη ακόμη για να έρθει στο γήπεδο και, κακά τα ψέματα, αν δεν έρθει η επαρχία ο ΠΑΟΚ δεν γεμίζει το γήπεδο. Δυστυχώς, είναι δύσκολες οι εποχές».

Για το Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους: «Το παιδί είχε πολλούς τραυματισμούς, έχει σκάσει και ο ίδιος με την ατυχία του. Είναι ένα ψηλό παιδί και θα μπορούσε να έχει βοηθήσει την ομάδα. Τώρα, για να φύγει, θα θελήσει τα δεδουλευμένα του σαφώς. Εάν μείνει, θα είναι έτοιμος σε περίπου ένα μήνα. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν έχουμε σκοπό να πάρουμε παίκτη αυτή τη στιγμή. Θα τα βάλει κάτω ο πρόεδρος τώρα και θα αποφασίσουν τι θα γίνει».

Για τους ξένους παίκτες: «Ο Γκόρι είναι πολύ σοβαρός επαγγελματίας, ο Γκίντενς είναι τρελός, αν δει το γήπεδο γεμάτο θα πηδήξει μέχρι το ταβάνι, ενώ ο Ράιτ είναι πολύ μεγάλος παίκτης».

Για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, ούτε ο πρώτος γύρος δεν τελείωσε. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ και οι ομάδες του Σούλη Μαρκόπουλου είναι πάντα έτοιμες και παίζουν πολύ καλά στα πλέι οφ».



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved