Τσαλδάρης: «Πάνω από όλα άνθρωποι» (photos)

Τσαλδάρης: «Πάνω από όλα άνθρωποι» (photos)

Στο πλευρό της Λέσχης Φίλων Άρης, αναφορικά με τη βοήθεια κοινωνικών ομάδων που αδυνατούν να προμηθευθούν ακόμη και τα βασικά είδη διαβίωσης, στάθηκε η ΚΑΕ Άρης.

Αντιπροσωπία της ομάδας, αποτελούμενη από τον αρχηγό Χρήστο Ταπούτο, το Δημήτρη Τσαλδάρη και το Σέρτζιο Κεϊρούς, παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (19/12) στα γραφεία της λέσχης και παρέδωσε προϊόντα, τρόφιμα και άλλα υλικά, τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

«Ήρθαμε σήμερα (19/12) εδώ, σε μια κίνηση της λέσχης και της ΚΑΕ, για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Διανύουμε δύσκολους καιρούς. Εμείς όσο μπορούμε από τη μεριά μας, λόγω των ημερών, προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε και εύχομαι αυτή την κίνηση να την ακολουθήσουν και άλλοι και να υπάρξουν ακόμη περισσότερες παρόμοιες εκδηλώσεις», εξήγησε ο Χρήστος Ταπούτος.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, από την πλευρά του, τόνισε: «Είναι μια πολύ αξιοπρεπή πράξη για τον Άρη, την ΚΑΕ και τη Λέσχη Φίλων Άρη. Νομίζω ότι πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα. Ελπίζω κι άλλοι να ανταποκριθούν, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο και να συνεχίσουμε με τέτοιες πράξεις, ώστε να κάνουμε τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας πιο εύκολη. Δεν είναι θέμα ομάδας. Ο Άρης έχει πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μένουμε στις ομάδες. Ο καθένας πρέπει να το κάνει με όποιον τρόπο μπορεί. Ο Άρης που είναι ομάδα με πολύ κόσμο μπορεί να βοηθήσει και αυτό είναι πολύ καλό».

Δηλώσεις έκανε και ο Σέρτζιο Κεϊρούς: «Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που δίνεις. Είναι υπέροχο να βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Το κάνουμε και στην Αμερική την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρέχουμε τη βοήθειά μας σε όποιον την έχει ανάγκη. Στον Άρη αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν προβλήματα και επειδή είμαστε ομάδα με καρδιά δώσαμε αυτά τα προϊόντα σε συνανθρώπους μας, που τα χρειάζονται. Σε κάνει χαρούμενο να βλέπεις να βοηθάς άλλον κόσμο. Είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Ζεσταίνεται η καρδιά μου όταν βοηθάω τους συνανθρώπους μου».

Στην προσπάθεια που διενήργησε η Λέσχη Φίλων Άρη αναφέρθηκε ο πρόεδρός της, Γιάννης Γρανούζης: «Πιστεύουμε πως ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ο αθλητισμός έχει και κοινωνική υπόσταση, όλοι μας γνωρίζουμε το τραγικό πρόβλημα που βιώνει η Ελλάδα, τα συσσίτια σε όλες τις πόλεις στη Βόρεια Ελλάδα και σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Είχαμε συνεργασία και έχουμε σκοπό να παραδώσουμε σε διάφορες μητροπόλεις της Βόρειας Ελλάδας αυτά τα υλικά που μαζεύουμε.

Είναι αλήθεια ότι εδώ και ένα μήνα τα μέλη μας έρχονται καθημερινά στα γραφεία μας και παραδίδουν τρόφιμα, ρούχα για να τα δώσουν σε συνανθρώπους τους αυτές τις άγιες μέρες. Αυτή την εβδομάδα, αλλά και την επόμενη παρουσία ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών θα παραβρεθούμε σε διάφορες μητροπόλεις, μάλλον του Κιλκίς, του Λαγκαδά και της Θεσσαλονίκης, για να παραδώσουμε αυτά που έχουμε συγκεντρώσει».



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved