Στην Κύπρο για φιλικά

Στην Κύπρο για φιλικά

Για τη Κύπρο θα ταξιδέψει την προσεχή Δευτέρα ο Κολοσσός Ρόδου, προκειμένου να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βασίλης Φραγκιάς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός από τον Μάρκους Χάτεν, ο οποίος αναμένεται να έρθει στη Ρόδο τις επόμενες μέρες. ΟΙ προπονήσεις στη Ρόδο είναι εντατικές, ενώ την Τετάρτη (28/09, 18:30) έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου. Έτσι η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο την προσεχή Δευτέρα, αφού στις 5 Οκτωβρίου ο Κολοσσός θα παίξει με την Α.Ε. Λεμεσού και από 7-9 του μήνα θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Κεραυνού Στροβόλου.

Στο μεταξύ, το εφηβικό τμήμα της ομάδας μας κέρδισε με 58-51 το ανδρικό τμήμα του Ζέφυρου και πέρασε στη γ’ φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Τους πόντους σημείωσαν οι: Ρήτας 1, Σκάρος 4, Γεωργάκης, Χαραλάμπης, Κουϊμτσίδης, Κόσμος 9, Γιαννόπουλος 11, Περίδης, Κοντούζογλου 8, Κωτιάδης, Αγγελάκος 23 (1).



Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο στη δικαστική αίθουσα (vid)
Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο στη δικαστική αίθουσα (vid)
EuroLeague: Αλλαγή στο Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας
EuroLeague: Αλλαγή στο Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας
ΠΑΟΚ: Προπόνηση με απόντες
ΠΑΟΚ: Προπόνηση με απόντες
ΑΕΚ: Φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα
ΑΕΚ: Φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved