Το Ντεϊτόνα 24 στα 2/3 της διαδρομής

Πολύ κοντά στην καρό σημαία βρίσκεται η 49η διοργάνωση για τις 24 ώρες της Ντεϊτόνα με την ομάδα Action Express είναι 1η.

Γιώργος Σκευοφύλαξ
Το Ντεϊτόνα 24 στα 2/3 της διαδρομής

Με πολύ ομίχλη (η οποία κράτησε ως αργά το μεσημέρι) και χαμηλές για την περιοχή θερμοκρασίες συνεχίζεται, ως αργά το απόγευμα σήμερα (Κυριακή 30 Ιανουαρίου) η μάχη για την πρώτη θέση στο Ντεϊτόνα 24. Η ομάδα Action Express Racing έχει 6 Riley – Porsches στον ίδιο γύρο με τους πρώτους να έχουν συμπληρώσει τα 2/3 της διαδρομής. Το αυτοκίνητο που είναι στην πρώτη θέση το οδηγούν οι: Ντέιβιντ Ντόναχιου, Ντάρεν Λόου, Μπάντι Ράις και Μπάρτ Φρισέλ. Ως τώρα η κούρσα είχε αρκετές διακοπές (οι περισσότερες σήμερα το πρωί) όπου για περίπου 16 ώρες οι οδηγοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητο ασφαλείας. Για τρεις περίπου ώρες οι οργανωτές αναγκάστηκαν να διακόψουν όταν η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεπε ούτε στο πέις καρ να κινείται στη διαδρομή.

Στην κατηγορία GT πρώτη είναι η ομάδα Dempsey Racing (Mazda RX-8) με οδηγούς τον ηθοποιό Πάτρικ Ντέμψι και τους: Τζόε Φόστερ, Τσαρλς Έσπενλόουμπ και Τομ Λόνγκ.