Ένα εκατ Qashqai

Ένα εκατ Qashqai

Η παραγωγή του Nissan Qashqai  ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο μονάδες  σε χρόνο ρεκόρ, από το εργοστάσιο του Σάντερλαντ στη Βρετανία.

H παραγωγή του Qashqai μετράει τέσσερα χρόνια, έξι μήνες και 23 ημέρες, με αφετηρία την 5η Δεκεμβρίου του 2006. Κανένα άλλο αυτοκίνητο που κατασκευάζεται επί Βρετανικού εδάφους δεν  έχει φτάσει σε παραγωγή το ένα εκατομμύριο οχήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το «εκατομμυριοστό» ασημί Nissan θα εκτεθεί στο «O2 Arena» στο Λονδίνο, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει με διαγωνισμό τo ξεχωριστό για τους γιαπωνέζους  αυτοκίνητο.

Το παραπάνω ρεκόρ παραγωγής του Qashqai, έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της Nissan Motor Co. Κάρλος Γκον, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέινβιντ Κάμερον, ότι η επόμενη έκδοση του θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατόπιν αυτού, η συνολική επένδυση της Nissan για το Qashqai στη Βρετανία θα ξεπεράσει τα  470.185.000€

Κατά μέσο όρο, 1.200 Qashqai ανά ημέρα παράγονται στο εργοστάσιο. Περισσότερο από το 80% της παραγωγής του εξάγεται σε 97 αγορές σε όλο τον κόσμο.

To εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ παράγει επίσης τα δημοφιλή μοντέλα Note και Juke, ενώ  από το 2013 θα παράγει και το 100% ηλεκτροκίνητο LEAF.

Την παραπάνω επιτυχία του Qashqai, συμπληρώνει για τη Nissan το ρεκόρ πωλήσεων του μοντέλου Micra, όπου ως το τέλος του Μαΐου 2011, είχε ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η τιμή του Nissan Qashqai ξεκινά από τις 16.940€, η οποία συμπεριλαμβάνει τις νέες μειωμένες τιμές σε συνδυασμό με την ειδική προσφορά της Nissan μέχρι το τέλος Ιουλίου, καθώς  και το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

Την παραπάνω δελεαστική προσφορά για το Nissan QASHQAI, συμπληρώνει το  προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.Παναθηναϊκός: Καταδικάζει ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής | «Ασχοληθείτε με τον Μπαρτζώκα»
Παναθηναϊκός: Καταδικάζει ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής | «Ασχοληθείτε με τον Μπαρτζώκα»
Λιονέλ Μέσι: Τρέλα στο Μαϊάμι | Έγινε sold out σ’ όλα τα ματς της Ίντερ!
Λιονέλ Μέσι: Τρέλα στο Μαϊάμι | Έγινε sold out σ’ όλα τα ματς της Ίντερ!
Αλκέτας Παναγούλιας: Πέθανε ο γιος του στον ύπνο του - Ήταν μόλις 55 ετών
Αλκέτας Παναγούλιας: Πέθανε ο γιος του στον ύπνο του - Ήταν μόλις 55 ετών
Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν απών από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής
Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν απών από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved