Ο εθνικός μας μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης δοκιμάζει το νέο Citroen C3 Aircross!

Ο εθνικός μας μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης δοκιμάζει το νέο Citroen C3 Aircross!

Ο Χριστόφορος Μερούσης, πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, επέλεξε αυτή τη φορά να μην τρέξει όπως κάνει καθημερινά στις εντατικές του προπονήσεις, αλλά αποφάσισε να καλύψει πολλά χιλιόμετρα με το νέο μοντέλο της αγαπημένης του μάρκας, το νέο Citroen C3 Aircross.

Την δική του ιστορία με αμέτρητα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα στους δρόμους έχει καταγράψει ο Πρωταθλητής του Μαραθωνίου, Χριστόφορος Μερούσης. Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1982 στη Χίο. Ξεκίνησε τον στίβο το 1997 σε ηλικία 15 ετών και έκτοτε πρωταγωνιστεί στους δρόμους αποστάσεων σε κάθε κατηγορία από τους παμπαίδες μέχρι τους άνδρες. Έχει κατακτήσει τίτλους τόσο σε δρόμους του στίβου χωρίς και με εμπόδια, όσο και σε ανώμαλους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του είναι αναμφισβήτητα οι 4 συνεχόμενες νίκες του, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είναι ένας αθλητής με πείσμα, αντοχή που κουβαλά πολλά χιλιόμετρα...

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χίο, απόλαυσε τις όμορφες διαδρομές του νησιού, απολαμβάνοντας την άνεση και τις μοναδικές τεχνολογίες που προσφέρει το νέο μοντέλο της Citroen. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως: “Η οδήγηση ήταν απολαυστική και ξεκούραστη σε όλες τις συνθήκες είτε εντός είτε εκτός δρόμου”, ενώ αποθανάτισε τις στιγμές χαλάρωσης με το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV στα γραφικά Μυλαράκια.

Ο Χριστόφορος Μερούσης ενθουσιάστηκε με την άνεση του αυτοκινήτου, καθώς με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, ο σχεδιασμός του Next Gen. SUV Citroën C3 Aircross ολοκληρώθηκε με γνώμονα κάθε ταξίδι να γίνεται ευκολότερο και ασφαλέστερο χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στο τιμόνι. Το νέο SUV Citroën C3 Aircross διαθέτει 12 τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του οδηγού, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το Grip Control® με Hill Assist Descent (Έλεγχος Πρόσφυσης με Υποβοήθηση Κίνησης σε Κατωφέρεια) διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε είδους οδόστρωμα, ενώ κάνει τις ολισθηρές κατηφορικές διαδρομές σε σαθρό έδαφος, παιχνίδι.

 

Σχετικά με τη CITROËN

Η CITROËN πάντα συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευχαρίστηση. Αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής και σήμερα μέσα από τη γκάμα των μοντέλων της. Από το 1919, τα αυτοκίνητα CITROËN παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση - εμφάνιση καθώς και άνεση, συνδυάζοντας χρήσιμη τεχνολογία. Τα οχήματα της Citroën αντιπροσωπεύουν την αλλαγή στο αυτοκινητοβιομηχανικό τοπίο, με περίτρανα παραδείγματα το νέο C3 και το νέο C3 Aircross Compact SUV. Η Citroën ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη μοναδική εμπειρία του πελάτη, με υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor και τις λύσεις μετακίνησης (Citroën Rent & Smile, Earn & Drive κλπ.). Με 10.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Citroën πώλησε σχεδόν 1.1 εκατομμύρια οχήματα το 2016. Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και τρεις συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών έως το 2016 στο WTCC (FIA).

www.citroen.gr



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved