Fiat 500L

Fiat 500L

Το Fiat 500L είναι η νέα πολυμορφική έκδοση του αγαπημένου Fiat 500, που αντιπροσωπεύει επάξια τη φιλοσοφία της Fiat «Simply More».

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την παρουσίαση του Fiat 500 και ύστερα από 800.000 και πλέον αυτοκίνητα που πωλήθηκαν σε 110 χώρες, η γκάμα του Fiat 500 συμπληρώνεται με το 500L. Προκλητικά ασυμβίβαστο και εναλλακτικό, βασισμένο στην κεντρική ιδέα της μέγιστης εκμετάλλευσης του χώρου, ήρθε για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου οδηγού. Με χώρους αντίστοιχους ενός πολυμορφικού και οδηγική αίσθηση ενός μικρού «SUV», το Fiat 500L ξέρει και συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των διαφορετικών κατηγοριών, αποτελώντας τη νέα must επιλογή. Το Fiat 500L σκοράρει δυνατά στα 3 «L» σημεία, που συνοψίζουν τις 3 «διαστάσεις» του νέου αυτού μοντέλου:

* «Large» που τονίζει τη μέγιστη πρακτικότητα και τους εξαιρετικούς του χώρους. Άλλωστε η μέγιστη εκμετάλλευση του προσφερόμενου χώρου αποτελεί στοιχείο του DNA της Fiat.
* «Light» για τη φιλική στη χρήση τεχνολογία και για τον οικολογικό προσανατολισμό του, πάντα προς το συμφέρον του καταναλωτή.
* «Loft» για το μοντέρνο περιβάλλον της καμπίνας, όπου η Fiat εμπνεύστηκε για να κατασκευάσει ένα όμορφο, λειτουργικό και μοντέρνο «σπίτι» για τον δρόμο, για να μπορεί ο επιβάτης να ζει έντονα την κάθε του στιγμή.

Από το λανσάρισμά του, το Fiat 500L διαθέτει μια γκάμα τριών αποτελεσματικών κινητήρων που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση και τις χαμηλές εκπομπές CO2. Μηχανικά σύνολα που προσφέρουν πραγματικό οικονομικό όφελος στην καθημερινή χρήση για τον καταναλωτή. Πρόκειται για τον βενζινοκινητήρα 0.9 TwinAir Turbo με 85 ίππους, το βενζινοκινητήρα 1.4 με 95 ίππους και τον τούρμπο ντίζελ 1.3 MultiJet II με 85 ίππους.

Με χαρακτηριστικά που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο και επιδόσεις για ξεχωριστές διαδρομές, το νέο Fiat 500L αναμένεται να εντυπωσιάσει και με τον εξοπλισμό που προσφέρεται: το νέο premium εξελιγμένο ηχοσύστημα υψηλής ευκρίνειας σε συνεργασία με την Beats Audio, το σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5’’, για ασύρματη διαχείριση ηχοσυστήματος, media player, iPod, smartphone, και το ολοκαίνουργιο λογισμικό eco:Drive LIVΕ. Το λογισμικό της Fiat που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να βελτιώσει το στυλ οδήγησής του, λαμβάνοντας σε πραγματικό χρόνο προσωπικές οδηγικές συμβουλές, που ακολουθώντας τες μπορεί να μειώσει την κατανάλωση μέχρι και 16%.

Το νέο Fiat 500L είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα έχει οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου 2012. Βασική τιμή για το μοντέλο στην έκδοση Pop με κινητήρα 1,4 λίτρων (95 ps), είναι τα 15.900€ και διαμορφώνεται στα 13.990€ (με απόσυρση και την τρέχουσα προωθητική ενέργεια).



Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved