Γκροσεάν:  «Έχουμε κάτι καλό στα χέρια μας»

Γκροσεάν: «Έχουμε κάτι καλό στα χέρια μας»

Ο Ρομέν Γκροσεάν δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από το μονοθέσιο του και πιστεύει ότι είναι η εφικτή η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. 

Ο οδηγός της Lotus είπε ότι έχει στη διάθεσή του ένα πολύ καλό μονοθέσιο, το οποίο προσπαθούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας. «Οι χειμερινές δοκιμές μας έδειξαν πως το μονοθέσιο μας είναι αρκετά καλό. Στις πρώτες δοκιμές στη Μελβούρνη ήμουν τρίτος στην εκκίνηση, πραγματικά εκπληκτικό, ωστόσο πήραμε ό,τι μας άξιζε στους επόμενους αγώνες», είπε ο Γάλλος και συνέχισε: «Γνωρίζαμε πως έχουμε καλό μονοθέσιο και η ομάδα δουλεύει σκληρά για να αναβαθμίσει το μονοθέσιο, κι αυτό θα είναι το κλειδί της φετινής σεζόν. Γνωρίζουμε πως έχουμε κάτι καλό στα χέρια μας το οποίο δούλεψε καλά, οπότε τώρα δουλεύουμε περισσότερο για το κάνουμε καλύτερο στους επόμενους αγώνες. Αν όλα κυλήσουν σωστά, ίσως πάρουμε μια νίκη πριν από το τέλος της σεζόν».

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, τόνισε: «Η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Βρισκόμαστε σε αρκετά καλό σημείο, αλλά χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Γιατί όμως να μη γίνει αυτό στο μέλλον; Θα ήθελα να είμαι μέλος αυτής της εμπειρίας. Να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής με αυτή την ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να το καταφέρουμε».



Ολυμπιακός, αντίπαλοι: Η Πάφος ηττήθηκε σε επεισοδιακό ματς πριν το «Γ. Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός, αντίπαλοι: Η Πάφος ηττήθηκε σε επεισοδιακό ματς πριν το «Γ. Καραϊσκάκης»
Premier League: Γκέλα για την Τσέλσι, άνετα Άρσεναλ και Τότεναμ
Premier League: Γκέλα για την Τσέλσι, άνετα Άρσεναλ και Τότεναμ
Βαθμολογία Super League: Το απόλυτο ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Άρης
Βαθμολογία Super League: Το απόλυτο ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Άρης
Παναθηναϊκός AKTOR: Ίωση ο Χολμς, δεν ταξιδεύει με το πρώτο γκρουπ για Αυστραλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ίωση ο Χολμς, δεν ταξιδεύει με το πρώτο γκρουπ για Αυστραλία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved