Ο Άγγελος Χαριστέας γράφει γράμμα στον νεότερο εαυτό του και καθηλώνει

Ο Άγγελος Χαριστέας γράφει γράμμα στον νεότερο εαυτό του και καθηλώνει

Οι ιστορικές κεφαλιές, ο πανηγυρισμός και το γκολ που έμεινε στην ιστορία

Υπάρχουν «γκολ» και «γκολ».

Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο έπρεπε να επιλέξει μονάχα ένα από όλη την ιστορία του, θα ήταν αυτό.

Εκείνο που μια «Αγγελική συνεργασία» των Μπασινά και Χαριστέα στο «Ντα Λουζ» έφερε στην Ελλάδα το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, 20 χρόνια πριν, μια μέρα σαν σήμερα, 4 Ιουλίου.

Ο Άγγελος Χαριστέας «ακροβατεί» μεταξύ παρόντος και παρελθόντος και απευθύνεται μέσω του ΟΠΑΠ στον Άγγελο Χαριστέα του 2004, λίγες ώρες πριν σκοράρει στον τελικό των τελικών. Τι θα του έλεγε αν μπορούσε να τον ακούσει; Πώς θα τον προετοίμαζε για το ότι θα πετύχαινε το σημαντικότερο γκολ στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γράμμα του Άγγελου Χαριστέα στον νεότερο εαυτό του:

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Χαριστέα είναι το τελευταίο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας. Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.



Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση»
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση»
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)