Παναθηναϊκός: Μία ενδεκάδα περιμένει τις αποφάσεις (photos)

Παναθηναϊκός: Μία ενδεκάδα περιμένει τις αποφάσεις (photos)

Ο Πογιάτος και ο Ρόκα μετά και τη προετοιμασία θα αποφασίσουν οριστικά για το πώς θα διαχειριστούν ορισμένα παιδιά από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα και σ’ αυτή να συμπεριλαμβάνονται και όσα παιδιά από την Ακαδημία κριθεί ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του.

Αυτοί οι παίκτες είναι αρκετοί και ο Ντάνι Πογιάτος ναι μεν είδε ορισμένους απ’ αυτούς ν’ αγωνίζονται στα play offs, αλλά είναι ασφαλώς διαφορετικό να τους παρακολουθεί στη τηλεόραση από το να ζει την καθημερινότητά τους. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι με τις μεταγραφές που θα γίνουν το ρόστερ μπορεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να αριθμεί άνω των 35 παικτών και θα πρέπει να υπάρξει αποσυμφόρηση. Να φύγουν όσοι δεν υπολογίζονται, αλλά και να ξεκαθαρίσει η ΠΑΕ τι θα κάνει με τα ελληνόπουλα, που είναι πιθανό κάποια να δοθούν δανεικοί για να εξελιχθούν.

Αυτές οι αποφάσεις φυσικά θα ληφθούν, αφού δει τους παίκτες στη προετοιμασία και ο Πογιάτος. Να σημειωθεί ότι στην Κ19 μπορούν την ερχόμενη σεζόν να παίξουν έως τρεις γεννηθέντες το 2001, οπότε ο δρόμος είναι ή παραμονή στην πρώτη ομάδα ή αποχώρηση με οποιονδήποτε τρόπο. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα παιδιά.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο 20χρονος παίκτης, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα άκρα και δεύτερος επιθετικός επιστρέφει έπειτα από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο, προκειμένου να μείνει. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να έρθει πρόταση για τον νεαρό παίκτη. Όχι ιδιαίτερα υψηλή, πάντως,. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός θα κληθεί ν’ αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει ή αν όντως πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα και να τον κρατήσει.  

Φάνης Μαυρομμάτης: Ο 23χρονος στόπερ είναι αριστεροπόδαρος κι από τους πλέον χαμηλόμισθους στο ρόστερ. Ταλαιπωρείται, όμως, από πέρσι την άνοιξη με τραυματισμό στη μέση και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος στην προετοιμασία και να δείξει ότι αξίζει μία θέση. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι εύκολα από τη στιγμή που υπάρχουν και οι Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος.

Δημήτρης Σερπέζης: Ένας ακόμα μέσος που πήρε χρόνο στα play offs. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής φυσικά δεν θα είναι εύκολο να πάρει αρκετό χρόνο τη νέα περίοδο, αφού υπάρχουν οι Μπουζούκης, Αγιούμπ, που μπορούν να παίξουν οκτάρια, έρχεται ο Βιγιαφάνιες και είναι πολύ πιθανό ν’ αποκτηθεί και χαφ. Ο Πογιάτος θα τον δει και θα ξεκαθαρίσει με τον Ρόκα αν έχει δυνατότητες να παίξει αρκετά του χρόνου ή είναι προτιμότερο να εξελιχθεί.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Ένας ακόμα μεσοεπιθετικός ο οποίος τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κλείσει τα 19 του χρόνια. Υπάρχει πολυκοσμία στη θέση του. Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει πιο ώριμος.

Νικόλας Χριστογεώργος: Θέμα παραμονής δεν τίθεται για ον 20χρονο τερματοφύλακα. Το ερωτηματικό είναι αν θα υπολογίζεται για δεύτερος ή θα κριθεί σκόπιμο να αποκτηθεί ένας πιο έτοιμος και φυσικά έμπειρος γκολκίπερ.

Βασίλης Ξενόπουλος: Ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο (όπως κι ο Χριστογεώργος). Έπαιξε σε τρία ματς και στα δύο των play offs με Άρη και ΟΦΗ απέκρουσε πέναλτι. Το κατά πόσο μπορεί αυτά ν’ αλλάξουν τα δεδομένα θα φανεί το προσεχές διάστημα. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να δοθεί δανεικός, ενώ δεν θα πρέπει ν’ αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος.

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο Παναθηναϊκός έχει στα πιτς τον Χατζηθεοδωρίδη και θ’ αποκτηθεί δεδομένα ένας έμπειρος αριστερός μπακ. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο Ζαγαρίτης, που έκανε καλά ματς στα play offs, αν διαπιστωθεί ότι ο 23χρονος συμπαίκτης του θα επιστρέψει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να πάει κι αυτός δανεικός, διότι ως τρίτος δύσκολα θα έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Δημήτρης Καραγιάννης: Ο 19χρονος στόπερ δεν έπαιξε φέτος, αλλά στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν. Αγωνίζεται, όμως, σε μία θέση που υπάρχουν λύσεις. Αν προκύψουν αποχωρήσεις, τότε θ’ αλλάξουν τα δεδομένα.

Σπύρος Τζαβίδας: Στις 21 Αυγούστου κλείνει κι αυτός τα 19 του χρόνια. Έπαιξε ελάχιστα στο τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ. Θα πάει στην προετοιμασία, να τον τσεκάρει για τη θέση ο Πογιάτος κι ανάλογα την άποψη που θα σχηματίσει, θα αποφασιστεί τι θα γίνει.

Βαγγέλης Θεοχάρης: Ο 22χρονος παίκτης εμφανίστηκε στα play offs. Δεν τα πήγε άσχημα, αλλά στη φυσική του θέση, αυτή του στόπερ υπάρχουν αρκετές λύσεις. Αν ο Πογιάτος κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει σε ρόλο δεξιού μπακ, έχει καλώς. Διαφορετικά κι εδώ η αποχώρηση φαντάζει αναπόφευκτη.

Χρήστος Σέχου: Ο 20χρονος επιθετικός έχασε τη φετινή σεζόν, επειδή ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Δεν έχει εικόνα ο Πογιάτος και η προετοιμασία είναι άγνωστο αν θ’ αλλάξει κάτι. Ο δανεισμός είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος Κότσαρης δεν συμπεριλαμβάνεται, αφού δεν έπαιξε καθόλου αυτή τη σεζόν κι αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος. Επίσης, ο 19χρονς μέσος Αλεξανδρόπουλος έκανε καλά play offs κι εξασφάλισε την παραμονή του. Πίσω από τον Κουρμπέλη, άλλωστε, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved