Τα… ακριβά παιδιά του Αντρέα! (videos)

Τι κάνουν τώρα οι επιλογές Στραματσόνι που κόστισαν έναν «σκασμό» λεφτά!

Η… λαίλαπα Στραματσόνι άφησε τον Παναθηναϊκό με τεράστια προβλήματα. Δεν ευθύνεται ο Ιταλός φυσικά, αυτός έκανε την δουλειά του όπως ξέρει, όπως έκανε και στην Σπάρτα Πράγας πριν λίγο καιρό. Δεκάδες μεταγραφές, παίκτες που κόστισαν υπερβολικά πολλά λεφτά. Ανεβάζοντας το χρέος των «πράσινων» σημαντικά, με την ανοχή της διοίκησης που δεχόταν τις… τρέλες του «Στράμα».

Είναι δεδομένο πως πολλοί από εσάς σκεφτήκατε αρκετές φορές «που να είναι τώρα αυτός ο παίκτης που μας είχε φέρει ο συγκεκριμένος τύπος;». Βλέπετε απ’ τους παίκτες που έφερε είτε τον Γενάρη του 2016 είτε το καλοκαίρι του ίδιου έτους (ως επιλογές Στραματσόνι πάντα) οι περισσότεροι έφυγαν το αργότερο τον Ιανουάριο του 2017. Άντεξαν ο Μολέδο (μακράν η καλύτερη επιλογή του) και ο Εμποκού (ήταν δανεικός και αναγκαστικά αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι). Ας δούμε, λοιπόν, τι κάνουν τώρα τα… ακριβά παιδιά του Αντρέα που αποχώρησαν γρήγορα απ’ τον Παναθηναϊκό, στοιχίζοντας πολλά χρήματα δυστυχώς…


                                                                                Λούκας Εβαντζελίστα 

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε έξι μήνες στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της περιόδου 2015-16. Ως δανεικός απ’ την Ουντινέζε. Στην Ιταλική ομάδα ανήκει ακόμη, η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό στην Πορτογαλική Εστορίλ. Τα πηγαίνει καλά με 13 συμμετοχές και 1 γκολ κόντρα στην Σπόρτινγκ, όπου μείωσε σε 2-1 στην ήττα της ομάδας του.



                                                                                Γιούρι Μαμούτε

Η καριέρα του είναι σε ελεύθερη πτώση. Μετά τον Παναθηναϊκό (καλοκαίρι 2016) πήγε στην Ακτόμπε απ’ το Καζακστάν. Εκεί πέτυχε 3 γκολ. Εν συνεχεία επέστρεψε στην Βραζιλία και η Γκρέμιο στην οποία ανήκει (από εκεί είχε έρθει δανεικός στο «τριφύλλι») τον παραχώρησε στην Ζουβεντούδε, ομάδα Β’ κατηγορίας στην Βραζιλία. Ακόμη δεν έχει σκοράρει…


                                                                                 Βίκτορ Ιμπάρμπο

Το πιο… ακριβό παιδί του Αντρέα. Τεράστιο ποσό για τον δανεισμό του απ’ την Κάλιαρι και για να κάνει μουτράκια μην ακολουθώντας την αποστολή στην Λάρισα, πριν… χαθεί στην Κολομβία ξεχνώντας να γυρίζει στην Ελλάδα ως όφειλε. Εντέλει ο δανεισμός του «έσπασε» τον Γενάρη του 2017. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους παραχωρήθηκε στην Ιαπωνική Σαγκάν Τοσού, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του το περασμένο καλοκαίρι. Έχει προλάβει να παίξει σε 22 ματς του… συναρπαστικού Ιαπωνικού πρωταθλήματος, σκοράροντας 5 φορές. Μιλάμε για… άλμα στην καριέρα ενός 27χρονου παιδιού που ήταν στο Καμπιονάτο κάποτε και βασικό μέλος της Κολομβίας στο προηγούμενο Μουντιάλ!


                                                                                Κριστιάν Λεντέσμα

Ανεξάρτητα απ’ την προσφορά του, ούτε κόστισε πολλά λεφτά (ειδικά για το όνομα που είχε) ούτε φέρθηκε άσχημα στον Παναθηναϊκό. Με αποκορύφωμα το γεγονός πως έφυγε σαν κύριος τον περασμένο Γενάρη, μετά από μισή σεζόν παρουσίας. Πήγε στην Ιταλική Τερνάνα που αγωνιζόταν στην Serie B. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Ελβετική Λουγκάνο, με την οποία συμμετέχει στο Europa League. Έχει αγωνιστεί σε 9 ματς, σημειώνοντας και ένα γκολ.


                                                                                Κρίστοφερ Σαμπά

Ακόμη ένας παίκτης που έφυγε χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Ο 33χρονος πλέον υπήρξε σπουδαίος στόπερ, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών τον… φρέναραν. Είχε αποκτηθεί 31 Αυγούστου 2016 και έφυγε τον Γενάρη του 2017. Μέχρι το καλοκαίρι δεν βρήκε ομάδα και απλά έκανε προπονήσεις στην Αγγλία. Τον περασμένο Ιούλιο τον απέκτησε η Άστον Βίλα. Σημαντικότατος σύλλογος της Αγγλίας, που πλέον αγωνίζεται στην Championship. Έχει κάνει 7 συμμετοχές μέχρι τώρα, σκοράροντας μάλιστα στις 4 Νοεμβρίου στην ήταν των «χωριατών» από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 2-1.


                                                                                Μουμπάρακ Γουακάσο

Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ιδιαίτερα περίεργος χαρακτήρας. Όταν άρχισαν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές αμέσως χάλασε η συμπεριφορά του. Αποκορύφωμα η άρνηση να ταξιδέψει στην Λάρισα (μαζί με τον Ιμπάρμπο). Παραχωρήθηκε δανεικός στην Γρανάδα τον Γενάρη του 2017 (μετά από μισή σεζόν στον Παναθηναϊκό). Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και αμέσως υπέγραψε στην Ντεπορτίβο Αλαβές, με την οποία έχει 6 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.


                                                                                Ιβάν Ιβανόφ

Ο Βούλγαρος αριστεροπόδαρος στόπερ έμεινε για το πρώτο μισό της σεζόν 2016-17. Έφυγε για την Ρωσία και την Άρσεναλ Τούλα στην οποία έμεινε επίσης για λίγο καιρό. Εντέλει το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του και την Μπερόε Στάρ Ζαγκόρα, με την οποία έχει σημειώσει 6 συμμετοχές μέχρι τώρα.


SHARE
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved