Ο Πετράκης «εξολόθρευσε» και τον Παράσχο! (pics)

Ο Πετράκης «εξολόθρευσε» και τον Παράσχο! (pics)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα «έφαγε» έναν ακόμα προπονητή που ήταν από τους σταθερούς σε ελληνικό πάγκο.

Στην Ελλάδα ο πάγκος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας είναι «ηλεκτρική» καρέκλα και είναι δύσκολο να βρει κανείς περιπτώσεις προπονητών που έχουν μακροημερεύσει στο τιμόνι ενός συλλόγου. Τον τίτλο του μακροβιότερου κατέχει εδώ και χρόνια ο Ευγένιος Γκέραρντ, καθώς έμεινε για 15 έτη στον ΟΦΗ. Με την έναρξη της φετινής σεζόν είχαμε δυο προπονητές που και παρέλαση έκαναν και Χριστούγεννα και Πάσχα με τις ομάδες τους και… όχι μόνο μια φορά!

1634263

Από τη μια ο Γιάννης Πετράκης και από την άλλη ο Γιώργος Παράσχος. Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε χθες για τον τεχνικό του Πλατανιά! Μετά από περίπου 2,5 χρόνια και 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες αποχαιρέτησε τους Κρητικούς και έγινε ο 8ος προπονητής του πρωταθλήματος που φεύγει από την ομάδα του.

Θυμίζουμε πως προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Άκη Μάντζιου (Απόλλων Σμύρνης), Μπέσνικ Χάσι (Ολυμπιακός), Τζάκι Ματάισεν, Αντρέ Παους (ΑΕΛ), Αλεξάντερ Στανόγεβιτς (ΠΑΟΚ), Δημήτρη Ελευθερόπουλου (Κέρκυρα) και Στάικου Βεργέτη (Αστέρα Τρίπολης).

1223878

Πετράκης ο… μεγαλοπρεπής!

Ο Γιάννης Πετράκης συμπλήρωσε τρία χρόνια στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και «σπάει» κάθε ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν 28 Ιανουαρίου του 2014 όταν ο Γιάννης Πετράκης ήρθε στα Γιάννενα για να αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη μετά το σύντομο και ανεπιτυχές πέρασμα του από την ομάδα. Κίνηση που αμφισβητήθηκε και επικρίθηκε έντονα τότε. Ο Κρητικός τεχνικός όμως δεν μάσησε… Κόντρα σε όλους και όλα και με βασικό συστατικό τη σκληρή δουλειά, κατάφερε να γίνει μετά από μια τριετία ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του «Άγιαξ» που τον οδήγησε στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Europa League.

1732869

Άλλωστε δεν ήταν τυχαία και η υποψηφιότητα για καλύτερος προπονητής της σεζόν 2015-2016 μαζί με τους Παράσχο και Ουζουνίδη και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και η διοίκηση ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αορίστου συνεργασίας, με αυξημένες αποδοχές για να συνεχίσει για αρκετό χρόνια το πετυχημένο έργο του.

Νίκησε Ντεμόλ και Πρόκοπ

Το όνομα του Γιάννη Πετράκη ξεχωρίζει στη μακρά λίστα των προπονητών που έχουν περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα τόσο για τις επιτυχίες του όσο και για τη διάρκεια της παραμονής του στον πάγκο. Πέρα από τους Ντεμόλ και Γκέρντ κανένας άλλος δεν κατάφερε ποτέ να μείνει για τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία. Από ότι φαίνεται όμως ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρήκε τον ιδανικότερο στο πρόσωπο του Γιάννης Πετράκη, που ήρθε στα Γιάννενα για να μείνει!

1785311

Διαβάστε επίσης:

Πλατανιάς: Επίσημα… τέλος ο Παράσχος

Πλατανιάς: Ανατροπή και… τέλος ο Παράσχος!



ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
Παναθηναϊκός AKTOR: Τρέλα από 11.000 “πράσινους”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved