Χωρίς Undertaker δεν υπάρχει πλέον WWE!
SHARE

Χωρίς Undertaker δεν υπάρχει πλέον WWE!

Κανείς δεν θα τον φτάσει ποτέ

Ο «Deadman» δεν ήταν ένας απλός παλαιστής. Ήταν μια ιστορία μόνος του. Ένας τύπος θηριώδης, με τρομακτική προσωπικότητα και παρουσία τον οποίο ωστόσο δεν γινόταν να μην τον συμπαθήσεις.

Ήταν μια φιγούρα άλλωστε πολύ διαφορετική από τους υπόλοιπους. Ένας παλαιστής 2,11 που μπορούσε να κινείται με τεράστια ευκολία μέσα στο ρινγκ και να παίρνει τα σκαλπ των αντιπάλων του με το απόλυτο στιλ και καμιά φορά με τις υπερδυνάμεις που (υποτίθεται) έχει.

 

Το ντεμπούτο που σόκαρε το κοινό

Το 1989 οι αστέρες του WWE (τότε WWF) ήταν οι Hulk Hogan, Andre «The Giant» και Ultimate Warrior. Στο Survivor Series εκείνης της σεζόν ο Million Dollar Man, παρουσιάζει τον μυστήριο παρτενέρ του και γράφεται η ιστορία.

Ο Undertaker βγαίνει στο διάδρομο προς το ρινγκ, το κοινό παγώνει! Η αρχή είχε μόλις γραφτεί.

 

Ο άνθρωπος που θάφτηκε ζωντανός και επανήλθε!

Οι σεναριογράφοι του WWE εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι είχε σχέση με τον… Κάτω Κόσμο τον έστειλαν πολλές φορές… στον τάφο. Βέβαια επειδή ήταν ο μόνος με υπερφυσικές δυνάμεις μπορούσε διαρκώς να επανέρχεται ενθουσιάζοντας περισσότερο το κοινό.

Ο αδερφός του στο WWE, Kane, τον έχει θάψει δύο φορές ζωντανό και αμφότερες φορές ο Undertaker έχει επιστρέψει στο Wrestlemania για να τον εκδικηθεί.

 

Το ρεκόρ στο Wrestlemania

Ο «Taker» μέτρησε 27 σεζόν στο WWE και συνολικά 25 φορές στο μεγαλύτερο event του franchise, το Wrestlemania. Μάλιστα είχε 21 συνεχόμενες νίκες μέχρι να εμφανιστεί ο Brock Lesnar και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα. Χτες στην τελευταία του συμμετοχή στο WWE, ο Roman Reigns απεδείχθη σκληρό καρύδι και τον υποχρέωσε στη δεύτερη (και τελικώς τελευταία) ήττα στο Wrestlemania που σήμανε ουσιαστικά και το τέλος του. Τουλάχιστον αποχαιρέτησε εκεί που του άρμοζε. Μέσα στο ρινγκ.

Όταν τοποθέτησε το καπέλο του στο ρινγκ λέγοντας ουσιαστικά «αντίο», ένιωθες ότι μία ολόκληρη εποχή να φτάνει στο τέλος της. Μπορεί ο Undertaker να μην ήταν τόσο δραστήριος όσο παλιά, μπορεί να μην έπαιζε πλέον για τίτλους, ωστόσο δεν παύει να ήταν η προσωποποίηση του WWE. Χωρίς αυτόν το franchise δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Άλεφ
ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Άλεφ
Ολυμπιακός: Η απάντηση για Καμπελά
Ολυμπιακός: Η απάντηση για Καμπελά
Η «Πράσινη ‘Ωρα» με Γιαννούλη-Μπαρούνη στις 16:00
Η «Πράσινη ‘Ωρα» με Γιαννούλη-Μπαρούνη στις 16:00
Παναθηναϊκός: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» το φιλικό με την Αντβέρπ
Παναθηναϊκός: Βρήκε τηλεοπτική «στέγη» το φιλικό με την Αντβέρπ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies