Η Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ! (photos+videos)

Η Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ! (photos+videos)

Το Onsports επιχειρεί να παρουσιάσει την ιδανική ομάδα που θα ήθελε ο Λουίς φαν Χάαλ να «χτίσει» στο «Ολντ Τράφορντ» με δεδομένο ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε «εντεκαδάτοι»

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Λουίς φαν Χάαλ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού μένουν μόνο τα τυπικά για να «κλείσει» η συμφωνία. Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός ετοιμάζεται να φέρει αέρα ανανέωσης και αλλαγών στο «Ολντ Τράφορντ» και το Onsports επιχειρεί να παρουσιάσει την ιδανική ομάδα που θα ήθελε να «χτίσει» ο Φαν Χάαλ, με δεδομένο πως θα αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε παίκτες ενδεκάδας!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Νταβίντ ντε Χέα

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις κάτι όταν λειτουργεί σωστά. Ο Ντε Χέα ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν σε μια καταστροφική σεζόν για τους «κόκκινους διάβολους», αποδεικνύοντας πως χρόνο με τον χρόνο ωριμάζει και εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλους στην ομάδα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ράφαελ, Έβανς, Χούμελς, Σο

Βάσει του στιλ ποδοσφαίρου στο οποίο αρέσκεται ο Φαν Χάαλ, τόσο ο Ράφαελ όσο και ο Έβανς είναι αναμενόμενες παρουσίες. Οι αποχωρήσεις των Βίντιτς και Φέρντιναντ όμως φέρνουν ριζικές αλλαγές στο κέντρο της άμυνας και ο Ματς Χούμελς είναι ο «ογκόλιθος» που αναζητά η Γιουνάιτεντ. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα με τρομερή δυναμική, αλλά ο μόνος προφανής λόγος για να αρνηθεί ο Χούμελς πρόταση της Γιουνάιτεντ θα ήταν το Champions League, γεγονός που… ισορροπείται από το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Φαν Χάαλ. Όσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Λουκ Σο θεωρείται ουσιαστικά «κόκκινος διάβολος» κι αν η μεταγραφή του δεν ολοκληρωθεί, η ομάδα του Μάντσεστερ θα έχει σοβαρότερα προβλήματα από το να βρει απλά ένα αριστερό μπακ.

ΜΕΣΟΙ: Κρόος, Στρούτμαν, Μάτα

Τα 2/3 της μεσαίας γραμμής που «ονειρεύεται» ο Φαν Χάαλ θα πρέπει να αποκτηθούν. Ο Στρούτμαν είναι εισήγηση του Ολλανδού τεχνικού, μιας και είναι ένας από τους αγαπημένους του παίκτες. Παρότι ο 24χρονος μπακ-χαφ είναι τραυματίας και χάνει το Μουντιάλ, θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν και πέρα από τα προφανή ταλέντα του, η Γιουνάιτεντ βάσει παράδοσης έχει μόνο θετικά να πει για τους Ολλανδούς παίκτες που έχει αποκτήσει κατά διαστήματα. Όσο για τον Κρόος, είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα χρόνο ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται, ο Γερμανός χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» και οι πιθανότητες να μείνει στη Μπάγερν Μονάχου είναι λίγες. Σε ότι αφορά τον Χουάν Μάτα, οι φετινές εμφανίσεις του εν μέσω… τρικυμίας αποδεικνύουν πως είναι από τους σημαντικότερους παίκτες που διαθέτει η Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: ΦανΠέρσι, Ρούνεϊ, Καβάνι

Αντίθετα με τη μεσαία γραμμή, ο Φαν Χάαλ θα στηριχθεί σε δυο υπάρχοντες επιθετικούς και αυτό είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο. Γουέιν Ρούνεϊ και Ρόμπιν φαν Πέρσι αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο, όμως φάνηκε φέτος ότι χρειάζονται ένα τρίτο… γρανάζι για να λειτουργήσουν άψογα. Αυτό το «γρανάζι» ακούει στο όνομα Έντινσον Καβάνι! Μπορεί η αξία του να είναι τεράστια αφού πέρσι η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε 64,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, όμως η Γιουνάιτεντ αφενός πρέπει να ξοδέψει αφετέρου έχει πολλές ελπίδες αφού ο παίκτης αποκάλυψε πρόσφατα πως το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στο Παρίσι είναι… ορθάνοιχτο.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved