Μουντιάλ 2014: Η τύχη τους γύρισε την πλάτη! (photos+videos)

Μουντιάλ 2014: Η τύχη τους γύρισε την πλάτη! (photos+videos)

Ένας ακόμη άτυχος προστέθηκε στη λίστα αυτών που χάνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας λόγω τραυματισμού – Από τον Γουόλκοτ στον Στρούτμαν

Όνειρο κάθε επαγγελματία είναι να βρεθεί στην γιορτή με τους κορυφαίους του επαγγέλματός του. Είτε αυτό είναι η εκδήλωση για το βραβείο Πούλιτζερ, είτε είναι τα Όσκαρ, είτε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Η παρουσία στην ύψιστη ποδοσφαιρική γιορτή -ως το θέαμα που παρακολουθούν οι περισσότεροι θεατές του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο- αποτελεί από μόνη της «παράσημο» για κάθε επαγγελματία παίκτη.

Γι’ αυτό και όταν κάποιος από τους πρωταγωνιστές δεν καταφέρνει να δώσει το παρόν στο Μουντιάλ, δέχεται ένα γερό... πλήγμα στο «εγώ» του. Πόσο μάλλον όταν η απουσία του δεν οφείλεται σε αποτυχία της χώρας του να προκριθεί, αλλά σε έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός. Τελευταία περίπτωση τέτοιας... ατυχίας είναι ο Ολλανδός Κέβιν Στρούτμαν της Ρόμα και με αφορμή τον τραυματισμό του, το Onsports παρουσιάζει τους παίκτες που κινδυνεύουν να χάσουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας ή έχουν ήδη τεθεί εκτός αυτού!

Κέβιν Στρούτμαν (24) – Αμυντικός – Ρόμα/ Ολλανδία

Το βράδυ της Κυριακής ο μπακ της Ρόμα και ένας από τους κορυφαίους παίκτες φέτος στη Serie A είδε την ατυχία να του... χτυπάει την πόρτα. Τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Νάπολι και την Δευτέρα το πρωί έμαθε πως έχει υποστεί ρήξη του άνω χιαστού συνδέσμου και ζημιά στον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού! Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα τη ζημιά και ο τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς φαν Χάαλ, αποκάλυψε ότι ο παίκτης δεν προλαβαίνει να πάει στη Βραζιλία για το Μουντιάλ!

Θίο Γουόλκοτ (24) – Επιθετικός – Άρσεναλ/ Αγγλία

Ο μεγάλος άτυχος του 21ου αιώνα είναι σίγουρα ο Θίο Γουόλκοτ. Έχασε το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010 λόγω τραυματισμού, βοήθησε την Αγγλία να περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 αλλά η... γκίνια δεν θα του επιτρέψει να πάει στη Βραζιλία. Τραυματίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2014 και υπέστη ρήξη άνω χιαστού στο αριστερό του πόδι στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός έξι μήνες, έτσι θα χάσει σίγουρα το Μουντιάλ!

Ρανταμέλ Φαλκάο (28) – Επιθετικός – Μονακό/ Κολομβία

Στις 23 Ιανουαρίου 2014 επιβεβαιώθηκε ότι ο Φαλκάο υπέστη ρήξη χιαστών, ωστόσο δεν είναι δεδομένη η απουσία του από το Μουντιάλ. Ο ίδιος αισιοδοξεί ότι θα προλάβει, πάντως οι έως τώρα ενδείξεις λένε ότι θα χρειαστεί ένα... θαύμα για να τα καταφέρει. Δεν έχει καταφέρει να δώσει το παρόν σε Μουντιάλ έως τώρα και αν δεν προλάβει αυτό της Βραζιλίας, ίσως δεν του δοθεί ξανά η ευκαιρία.

Χόλγκερ Μπαντστούμπερ (24) – Αμυντικός – Μπάγερν Μονάχου/ Γερμανία

Ο νεαρός στόπερ των Βαυαρών και της Γερμανία δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο για παραπάνω από ένα χρόνο, αφού τον Νοέμβριο του 2012 υπέστη ρήξη χιαστών και δεν έχει καταφέρει έκτοτε να αγωνιστεί. Στην Μπάγερν δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν, η απουσία του είναι δεδομένη για τους Βαυαρούς και στην εθνική Γερμανίας περιμένουν να δουν αν θα μπορέσει να παίξει μέχρι τον Απρίλιο. Αν δεν έχει επιστρέψει μέχρι τότε, λογικά θα χάσει το Μουντιάλ.

Υ.Γ. Το γεγονός ότι οι προαναφερθέντες θα χάσουν την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή αποτελεί μια προσωπική αποτυχία για τους ίδιους, αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να βγάζουν σε έναν χρόνο περισσότερα χρήματα από όσα θα βγάλει ένας απλός εργάτης σε 4 ζωές.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved