«Έσπασε» τα... μηχανάκια ο Ντόνοβαν! (photos+videos)

«Έσπασε» τα... μηχανάκια ο Ντόνοβαν! (photos+videos)

Κόντρα στο... κατεστημένο Μέσι-Ρονάλντο, ο Λάντον Ντόνοβαν ήταν ο δημοφιλέστερος ποδοσφαιριστής για το 2013 στην μηχανή αναζήτησης του Google – Το Onsports παρουσιάζει την πρώτη δεκάδα

Η επανάσταση του Ίντερνετ γέννησε έναν νέο κόσμο, μέσα στον δικό μας. Ο κόσμος αυτός γιγαντώθηκε, ένωσε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης και μεταξύ άλλων, διέδωσε ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό. Το YouTube είναι καθημερινό εργαλείο δουλειάς για τους δημοσιογράφους, όπως είναι και το Google, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Ίντερνετ. Τα στοιχεία που προκύπτουν μέσω του Google είναι εντυπωσιακά και ένα εξ αυτών λέει το εξής: ο διασημότερος ποδοσφαιριστής του Ίντερνετ... είναι ο Λάντον Ντόνοβαν!

Το Onsports σας παρουσιάζει την κορυφαία δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα «χτυπήματα» στο Google για το 2013, σε μια μάχη που το... κατεστημένο Μέσι-Ρονάλντο δεν έχει θέση! Ένας Αμερικανός (αναμενόμενο;) είναι πρωτοπόρος!

1. Λάντον Ντόνοβαν

Δεν έχει κατακτήσει το Champions League, για την ακρίβεια δεν έχει παίξει ποτέ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Ωστόσο, θεωρείται –και είναι- ο κορυφαίος Αμερικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία. Έχοντας περάσει από Έβερτον και Λεβερκούζεν, αλλά με 102 συμμετοχές με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο Ντόνοβαν είναι ό,τι καλύτερο έχει επιδείξει έως τώρα το... soccer. Είναι κορυφαίος σκόρερ και «σερβιτόρος» ασίστ στην ιστορία της εθνικής των ΗΠΑ και εσχάτως, είναι ο πλέον διάσημος ποδοσφαιριστής στο Google!

2. Κλιντ Ντέμπσι

Και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ένας Αμερικανός! Ο λόγος για τον Κλιντ Ντέμπσι, έναν από τους διασημότερους ξένους παίκτες στην ιστορία της Premier League που... βγάζει το ψωμί του στη Φούλαμ, έχοντας 50 γκολ σε 150 εμφανίσεις με τους «κότατζερς». Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στις ΗΠΑ για χάρη των Seattle Sounders και τον Δεκέμβριο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο... δυο μηνών στη Φούλαμ.

3. Γουέιν Ρούνεϊ

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σπάει» την αμερικάνικη... μονοτονία καθώς το 2013 ήταν ο 3ος πιο διάσημος παίκτης στο Google. Ένας από τους διασημότερους παίκτες σε Αγγλία και κόσμο, ο Ρούνεϊ αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2004 και πρόσφατα «έσπασε» το φράγμα των 200 τερμάτων με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Η έντονη φημολογία για μεταγραφή του στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι σίγουρα βοήθησε στο να ανέβει τόσο ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα.

4. Τιμ Χάουαρντ

Ο τρίτος Αμερικανός της πεντάδας είναι ο 4ος σε αναζητήσεις στο Google και δεν είναι άλλος από τον Τιμ Χάουαρντ. Ο αναντικατάστατος τερματοφύλακας της Έβερτον από το 2006 όταν έγινε κάτοικος Μέρσισαϊντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το άθλημα, γεγονός που αντικατοπτρίζεται πλήρως στις 332 εμφανίσεις του με τα «ζαχαρωτά» και στις 96 συμμετοχές που έχει με την εθνική των ΗΠΑ.

5. Λουίς Σουάρες

«Ο άνθρωπος των πρωτοσέλιδων», όπως ονομάστηκε κάπου στα μέσα του 2013, δεν θα μπορούσε να είναι εκτός πεντάδας. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο Λουίς Σουάρες μονοπώλησε αρκετές φορές το ενδιαφέρον σε Αγγλία και στον κόσμο γενικότερα μέσα στο 2013, πότε για τη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο και άλλωτε για το γεγονός ότι σκόραρε σαν... τρελός. Η δαγκωνιά στον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε μια... ανάσα από την έξοδο από τη Λίβερπουλ, τον έφεραν στην 5η θέση, σε συνδυασμό πάντα με την απίστευτη επαφή που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα.

6. Νταβίδ Βίγια

Το πρώτο όνομα που προκαλεί πραγματικό σοκ. Ο κυριότερος λόγος που ο Νταβίδ Βίγια βρίσκεται τόσο ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα είναι το γεγονός ότι αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα έπειτα από 3 χρόνια και μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε σύνολο 166 αγώνων στην Primera Division μετράει έως τώρα 108 τέρματα και θεωρείται ήδη ένας από τους κορυφαίους Ισπανούς φορ στην ιστορία. Η μεταγραφή του συζητήθηκε πολύ, ενώ θεωρείται από τους ωραιότερους σύμφωνα με τις γυναίκες που παρακολουθούν ποδόσφαιρο.

7. Τιερί Ανρί

Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του σκοράροντας ακατάπαυστα με την Άρσεναλ, ο Τιερί Ανρί έφυγε το 2010 για τις ΗΠΑ και τους New York Red Bulls. Έγινε ένας ακόμη μεγάλους Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην MLS και σε αυτό οφείλει το γεγονός ότι είναι 7ος στη λίστα αναζήτησης της Google. Είναι «θρύλος» του αθλήματος ήδη, πριν καν σταματήσει να αγωνίζεται.

8. Ρόμπιν φαν Πέρσι

Η μεταγραφή του από την Άρσεναλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και οι τρομερές εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», φέρνουν τον Φαν Πέρσι στη θέση 8. Ο Ολλανδός επιθετικός είναι ασταμάτητος, παρά το γεγονός πως έχει ταλαιπωρηθεί τελευταία από ενοχλητικούς μικροτραυματισμούς. Ήταν υποψήφιος για την κορυφαία 11αδα της χρονιάς της UEFA και αναμφισβήτητα ο MVP της Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2012-13 όταν η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέκτησε το 20ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της.

9. Εντέν Αζάρ

Με το που αποκτήθηκε από την Τσέλσι ο Εντέν Αζάρ φρόντισε να γίνει από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, ενώ οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του «τράβηξαν» κοινό και στο Ίντερνετ. Δεν βρίσκεται άδικα στην 9η θέση, όντας ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League. Ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες της Τσέλσι μέσα στο 2013, αφού μπορεί να σκοράρει, να δημιουργεί και να προσφέρει θέαμα όταν έχει τη δυνατότητα.

10. Τζον Τέρι

Πολλοί θα περιμένατε να δείτε τουλάχιστον τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη 10αδα, η αλήθεια είναι όμως ότι μπροστά στον Τζον Τέρι κανείς δεν... μετράει! Η... ρετσινιά του ροζ σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη το 2011 δεν έχει φύγει ακόμη και πέρα από το γεγονός ότι ο Άγγλος στόπερ της Τσέλσι παραμένει από τους κορυφαίους στη θέση του, έχει γίνει ιδιαίτερα διάσημος στους φίλους του ποδοσφαίρου για τα εξωγηπεδικά... κατορθώματά του. Παραμένει ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Τσέλσι και πραγματικός ηγέτης, στοιχεία που βοήθησαν πολύ στο να βρίσκεται στην 10η θέση.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved