Καταδύσεις… στο χορτάρι! (photos+videos)

Καταδύσεις… στο χορτάρι! (photos+videos)

Απολαύστε στο Onsports τις επτά κορυφαίες «βουτιές» ποδοσφαιριστών των τελευταίων ετών – Ποιος είπε ότι οι κορυφαίοι δεν είναι καλοί… θεατρίνοι;

Ακριβοπληρωμένοι και μη, μεγάλοι και μικροί, κάτοχοι τίτλων και άγνωστοι, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα κοινό στοιχείο που τους συνδέει: όλοι τους έχουν σκεφτεί τουλάχιστον μια φορά να… εκμαιεύσουν ένα καλό σφύριγμα από τον διαιτητή, ακόμη κι αν δεν το δικαιούνται. Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν ένας κορυφαίος «βουτάει», τα πράγματα… σοβαρεύουν! Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, απολαύστε τις επτά κορυφαίες «βουτιές» ποδοσφαιριστών.

Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ-Στόουκ)

Αναμενόμενη η παρουσία του Λουίς Σουάρες στη λίστα. Όσο καλή σχέση κι αν έχει με τα δίχτυα, ο Ουρουγουανός βρίσκεται συνέχεια στα πρωτοσέλιδα για κακούς λόγους. Η «βουτιά» του στο ματς με τη Στόουκ ήταν κωμική.

Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι)

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορούσε ακόμη τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος ήταν εκπληκτικός και με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο ήταν και… ανυπόμονος να κερδίσει φάουλ και πέναλτι. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πόσο… περιμένει το τάκλιν που δεν του κάνει ποτέ ο Λάμπαρντ.

{youtube}zaewPJ4Ynmw{/youtube}

Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα-Ίντερ)

Από τις λίγες φορές που ο Μπουσκέτς βρέθηκε για άσχημο λόγο στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τον διαιτητή ο Τιάγκο Μότα (τότε στην Ίντερ) έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του Ισπανού χαφ της Μπαρτσελόνα. Το περιστατικό ονομάστηκε «peekaboo», αφού η κάμερα… συνέλαβε τον Μπουσκέτς να κρυφοκοιτάζει όντας στο έδαφος, για να βεβαιωθεί ότι… εκμαίευσε την αποβολή του αντιπάλου του.

Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ-Άστον Βίλα)

Ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου, κάποτε ήταν περίφημος… κολυμβητής. Η «βουτιά» του στο ματς της Τότεναμ με την Άστον Βίλα ήταν κωμική, αφού δεν του έγινε ποτέ φάουλ, με τον επόπτη να βρίσκεται πολύ κοντά στην φάση, αγνοώντας το «θέατρο» του Ουαλού.

Άσλεϊ Γιάνγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Σοσιεδάδ)

Αν κάποιος πιστεύει στο κάρμα, θα χαμογέλασε όταν ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Άσλεϊ Γιάνγκ, στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Σοσιεδάδ για το Champions League. Ο Άγγλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» προσποιήθηκε με έναν από τους πλέον… γελοίους τρόπους και κέρδισε πέναλτι!

Άσλεϊ Γιάνγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας)

Την… τιμητική του έχει ο Γιάνγκ, ο οποίος προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι και στον αγώνα Πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας. Αυτή τη φορά δεν κέρδισε πέναλτι, αντίθετα κέρδισε το κατσάδιασμα του Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος του έκανε κήρυγμα αρκετή ώρα την επόμενη μέρα για αυτή την ντροπιαστική «βουτιά».

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης)

Ο ορισμός του… fail! Μόνο ο ίδιος ο Βιντάλ μπορεί να μας εξηγήσει αν ξέχασε να στέκεται όρθιος ή αν προσπάθησε να κερδίσει κάτι από αυτή τη φάση. Σίγουρα ήθελε να σουτάρει, κάτι το οποίο δεν κατάφερε αφού κλώτσησε το χορτάρι, σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος. Όλοι περίμεναν να τον δουν να σηκώνεται, αντίθετα αυτός έμεινε στο έδαφος και διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας πέναλτι. Ο διαιτητής δεν του έκανε τη χάρη.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved