Raw: Ισοπεδωτικός Roman Reigns (videos+photos)

Raw: Ισοπεδωτικός Roman Reigns (videos+photos)

Στο τελευταίο Raw πριν από το Fastlane, ο Roman Reigns έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Daniel Bryan.

Φανέρωσε τις βίαιες διαθέσεις κόντρα τον Kane, αλλά ο «American Dragon» δεν του επέτρεψε να χαρεί την ισοπεδωτική νίκη του, καθώς παρακίνησε συνεχόμενα «Yes» του WWE Universe. Στο main event, όμως, πήρε εκδίκηση προκαλώντας DQ υπέρ του Big Show με «Superman Punch» στον «World’s Largest Athlete», πριν συνεχίσει τιμωρώντας ανελέητα τον αντίπαλό του στο κυριακάτικο ppv του WWE. Εξίσου ισοπεδωτικός αποδείχθηκε ο John Cena στο ξεκίνημα του τρίωρου σόου διαλύοντας τον US Champion και αντίπαλό του στο Fastlane, Rusev, ενώ ο Triple H δεν έδειξε ευχαριστημένος, όταν ο Ric Flair θέλησε να τον προειδοποιήσει για τα προτερήματα του Sting ενόψει της σύγκρουσης των δύο παλαίμαχων στο επερχόμενο ppv.

Στο μεταξύ, ο Dean Ambrose επιβλήθηκε του Luke Harper, πριν ολοκληρώσει με γραφικό τρόπο την προσπάθειά του για εξασφάλιση ματς με τον Intercontinental Champion, Bad News Barrett στο Fastlane. Χρειάστηκε και αναξιόπιστη στάση του Miz, ο οποίος υποσχέθηκε προστασία στον Βρετανό Superstar, αν εκείνος ρίξει το ηθικό του Damien Sandow, όπως έπραξε με θετικό αποτέλεσμα σε ματς, το οποίο συνοδεύτηκε από εμφάνιση του «Lunatic Fringe», που υποχρέωσε τον Barrett να υπογράψει συμβόλαιο για αναμέτρησή τους δένοντάς τον σε ένα δοκάρι του ρινγκ! Μέσα σε όλα κοινοποιήθηκε πως ο Miz θα φιλοξενήσει τον Paul Heyman, εκπρόσωπο του WWE Heavyweight Champion, Brock Lesnar, σε MizTV στο pre-show του Fastlane.

Σε άλλο νέο ματς του ppv, οι Tag Team Champions, Usos, θα κοντραριστούν με τους Cesaro και Tyson Kidd, ενώ σήμερα ο Jimmy Uso παρέα με τη Naomi κέρδισε τους Kidd και Natalya σε Mix Tag Team Match ζευγαριών. Αναφορικά με το SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας, ο Seth Rollins θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler χωρίς τη βοήθεια των J&J, οι οποίοι έσωσαν και απόψε τον «Mr. Money in the Bank» με επίθεση στον Ziggler, που προκάλεσε DQ πριν από σωτήρια παρέμβαση των Ryback και Erick Rowan. Σε κλοπή ρούχων αρκέστηκαν Bella Twins, που υποχρέωσαν την Paige να δανειστεί στολή ενός εκ των Rosebuds του Adam Rose, για να κερδίσει τη Summer Rae.

Ο Darren Young επέστρεψε ξεπερνώντας τραυματισμό, αλλά αποτέλεσε στόχο των Ascension, των οποίων η επίθεση διακόπηκε από τον Titus O’ Neil, που στάθηκε στο πλευρό του άλλοτε παρτενέρ του στους Prime Time Players. Από εκεί και πέρα, ο Dusty Rhodes δεν μπόρεσε να ηρεμήσει τον Stardust, καθώς ο τελευταίος ανέβασε σε νέο επίπεδο την περίεργη κόντρα του με τον Goldust, στον οποίο πέρασε «Cross Rhodes» έπειτα από ήττα των ετεροθαλών αδερφών από τους Kofi Kingston και Big E. των New Day, που είχαν τον Xavier Woods στο πλευρό τους. Τέλος, o Bray Wyatt αρκέστηκε εκ νέου σε αινιγματικό promo, ενώ προβλήθηκε νέο βίντεο για την επανεμφάνιση του Sheamus.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
O Dean Ambrose κέρδισε τον Luke Harper.
Οι Kofi Kingston & Big E. κέρδισαν τους Goldust & Stardust.
O Roman Reigns κέρδισε τον Kane με countout.
Η Paige κέρδισε τη Summer Rae.
O Dolph Ziggler κέρισε τον Seth Rollins με DQ.
O Bad News Barrett κέρδισε τον Damien Sandow.
Οι Jimmy Uso & Naomi κέρδισαν τους Tyson Kidd & Natalya.
O Big Show κέρδισε τον Daniel Bryan με DQ.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Fastlane:
Πρώτος διεκδικητής του WWE Heavyweight Championship
Roman Reigns vs Daniel Bryan

US Championship
Rusev (c) vs John Cena

Intercontinental Championship
Bad News Barrett (c) vs Dean Ambrose

Tag Team Championships
Usos (Jimmy & Jey, c) vs Tyson Kidd & Cesaro

Divas Championship
Nikki Bella (c) vs Paige












Φώτο: WWE.com

Raw: Ισοπεδωτικός Roman Reigns (videos+photos)



Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved