Ντέμης Νικολαΐδης: Αποθέωση για Μπακασέτα - Η ατάκα πριν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | «Σκίζεται»

Ντέμης Νικολαΐδης: Αποθέωση για Μπακασέτα - Η ατάκα πριν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | «Σκίζεται»

Ντέμης Νικολαΐδης: Για την προσαρμογή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την «αιώνια» μάχη» μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε το δικό του σχόλιο για την 20η αγωνιστική της Super League, χαρακτήρισε εντυπωσιακή την ένταξη του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, την ήττα των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο «σκίσιμο» του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, ενόψει και του ντέρμπι με το «τριφύλλι» την ερχόμενη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε στην εκπομπή «Monday FC» της Nova για:

Το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Δε νομίζω να δούμε εντυπωσιακό παιχνίδι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ο ένας θα προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι του άλλου. Ο Ολυμπιακός τελευταία "σκίζεται" μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουν πλέον οι δυο τους μεγάλες διαφορές».

Την πιθανή συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο φαβορί από ότι ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι, όπως οι τραυματισμοί».

Την ευκαιρία του Μλαντένοβιτς: «Στην ευκαιρία του Μλαντένοβιτς στο 85' κάνει μεγάλη απόκρουση ο Κοτάρσκι. Για αυτό δεν είπα "τι έχασε ο Μλαντένοβιτς", αλλά "τι έπιασε ο Κοτάρσκι", εμένα αυτό μου βγήκε αυθόρμητα να πω. Δεν είναι σέντερ φορ ο Μλαντένοβιτς».

Τους παίκτες που ξεχώρισε από το ματς της Τούμπας και για την τακτική των δυο προπονητών: «Eδώ και πάρα πολλή καιρό ο Τάισον και ο Ντεσπόντοφ είναι εκφραστές του ποδοσφαίρου που παίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με αφέλεια. Υποθέτω, ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Λουτσέσκου ήθελε να δει πώς θα πάει και το ματς, γιατί δεν ξέρει και τον Τερίμ. Αν διαβάζεται. Νομίζω ήθελε λίγο να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ο Τερίμ ήταν αφελής απέναντι στον Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ όσο είχε τη μπάλα, δεν ήταν τόσο επικίνδυνος. Η αφέλεια ήταν ότι Παναθηναϊκός ένιωσε ότι το "έχει" το παιχνίδι και ανέβασε τις γραμμές του ψηλά. Αλλά ο ΠΑΟΚ αυτό ήθελε. Ο ΠΑΟΚ βγαίνει μπροστά με σχέδιο, η ΑΕΚ όχι τόσο, χρειάζεται περισσότερες ευκαιρίες. Ήθελα να δω τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι. Ο Ντεσπόντοφ και ο Τάισον είναι καταπληκτικοί φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ο Λουτσέσκου έδωσε γήπεδο. Από την άλλη βοηθήθηκε από τις κινήσεις του Τερίμ, που έδειχνε να συνεχίζει να μην καταλαβαίνει ότι θα υπάρξει πρόβλημα αν δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχει και μια ισορροπία. Κάνει τρεις αλλαγές απέναντι σε μια ομάδα που στην άμυνα, έχει πάει καλά. Ήταν βιαστικό να κάνει τρεις αλλαγές και να γυρίσει στην άμυνα τον Αράο. Πήρε την μπάλα στα πόδια, όπως ήθελε. Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε μερικά μέτρα και άρχισε να γίνεται επικίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός έχει τις δύο ευκαιρίες του στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ δέχεται ευκαιρίες και θα μπορούσε να το πληρώσει. Δεν έβαλε τρίτο γκολ, θα μπορούσε να μπει του Μλαντένοβιτς και θα "έκλεβε" τον βαθμό ο Παναθηναϊκός. Δεν βοηθήθηκε από τις αλλαγές και το κοουτσάρισμα. Μου αρέσει ο Αράο ως στόπερ, αλλά στο πρώτο ημίχρονο έκανε μεγαλύτερη δουλειά».

Τον Γερεμέγεφ, τον Βαγιαννίδη και τους τραυματισμούς: «Δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι του Ιωαννίδη ο Γερεμέγεφ, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω. Eίναι πολλοί τραυματισμοί και όλες αυτές οι εκπλήξεις του Τερίμ, κάποια στιγμή δεν θα πιάσουν. Αν με ρωτούσες από πριν, θα έλεγα Λοντίγκιν στο τέρμα. Ο Κώτσιρας τα πάει μια χαρά ως αμυντικό χαφ, απλά θα πρέπει να σκεφτούμε και τι βάρη παίρνει ο Βαγιαννίδης που παίζει συνέχεια. Ο Βαγιαννίδης θα σκάσει κάποια στιγμή. Υπάρχουν πολλαπλά προβλήματα. Βλέπω τους τραυματισμούς από τότε που ήρθε ο Τερίμ. Βλέπω περισσότερη πίεση από τον Παναθηναϊκό, άρα , έχει αλλάξει και την προπόνηση».

Τον Μπακασέτα και το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Για τον Μπακασέτα έχω να πω ότι η προσαρμογή του είναι εντυπωσιακή στον Παναθηναϊκό. Είναι λες και παίζει καιρό στην ομάδα. Κέρδισε το πέναλτι, το πέναλτι και είχε άλλη μια καλή ευκαιρία. Ήταν ο παίκτης με το μεγαλύτερο ποσοστό στις πάσες. Έκανε και το σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Για να περιμένουμε περισσότερα από τον Μπακασέτα, θα πρέπει να τον βοηθήσει και η υπόλοιπη ομάδα η οποία με προβληματίζει. Στο πέναλτι δεν είμαι σίγουρος ότι σημάδευε εκεί. Αλλά ήταν πάρα πολύ δυνατή η εκτέλεση. Έφτασε τα 117 χιλιόμετρα! Αν σούταρε από τα 20 μέτρα μπορεί να ανέβαινε κι άλλο η δύναμη. Ο Κοτάρσκι δεν προλάβαινε και έμεινε στο κέντρο».



Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
Super League, Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0: Σημάδεψε… παραμονή από τα 11 βήματα
Super League, Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0: Σημάδεψε… παραμονή από τα 11 βήματα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved