Χείμαρρος ο Μολό πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Δεν είμαι φίδι...»! (photos)

Χείμαρρος ο Μολό πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Δεν είμαι φίδι...»! (photos)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο απολογισμός του Γιοάν Μολό και το μήνυμά του για το ντέρμπι.

«Βόμβες» έριξε ο Γιοάν Μολό λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο 32χρονος Γάλλος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, που είναι ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα στα social media, σε σημερινή ανάρτησή του στο instagram ήταν χείμαρρος.

Έκανε έναν απολογισμό της σεζόν κι έστειλε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο παίκτης του «τριφυλλιού»:

«Αν μου ζητήσετε να διαλέξω μία εικόνα για περιγράψω  τον εαυτό μου αυτή τη σεζόν, πιέζω τον εαυτό μου στο μέγιστο πνευματικά. Χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστώ την ιστορία μου, το κίνητρό μου, τη θλίψη μου κι επίσης την ευτυχία μου. Είναι αδύνατο να γίνω κωμικός και να πω ότι είμαι χαρούμενος, γιατί δεν συμβαίνει αυτό.

Δουλεύουμε πολύ για να φέρουμε ευτυχία στους οπαδούς μας φέτος, αλλά δεν πετύχαμε. Με σεβασμό θα κρατήσουμε αυτόν τον εφιάλτη στο μυαλό μας για να βελτιωθούμε. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε το λάθος μας, αν θέλουμε να ξαναδώσουμε λάμψη σ’ αυτή τη φανέλα. Να καταλάβουμε εντελώς την κριτική, γιατί αυτή η ομάδα δέχεται μόνο τη νίκη.

Θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους γύρω από το club, τους φροντιστές, το ιατρικό προσωπικό, τον οδηγό, τον σεφ, το προσωπικό στο προπονητικό, όσοι ήταν κοντά ή μακριά, για να μας επιτρέψουν να εργαστούμε σε κορυφαίες συνθήκες. Αξίζετε τον σεβασμό μου, γιατί ακόμα και όταν δεν κάναμε τα σωστά πράγματα, ήσασταν δίπλα μας. Θα θυμάμαι μόνο τα χαρούμενα πρόσωπα και την ατμόσφαιρα όλη την εβδομάδα όταν κερδίζαμε.

Θα κρατήσω αυτήν την εικόνα στην καρδιά μου για μερικούς ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο είναι εγωισμός, αλλά για μένα το ποδόσφαιρο είναι οικογενειακό, γιατί όταν βάζεις συναίσθημα μέσα σου είναι καλύτερα. Μερικοί άνθρωποι μιλάνε για χρήματα, εγώ μιλάω για το αποτέλεσμα. Μια μέρα θα πεθάνω, αλλά θα ήθελα να πω στο παιδί μου ότι μπορείς να είσαι περήφανος για μένα. Δεν ήμουν φίδι, ήμουν 100% αληθινός.

Αρνούμαι να δεχτώ την ήττα σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να δω κάποιον στα μάτια και να νιώθω ντροπή για μένα, αυτό είναι μόνο λόγια, αλλά όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ποιος είμαι. Μερικές φορές είμαι ακραίος, γιατί είμαι εγώ, δίνω τα πάντα ή δεν δίνω τίποτα. Ο κόσμος είναι γεμάτος κωμωδία, διαφθορά, χειραγώγηση κι αρνούμαι να είμαι έτσι.

 Είμαι αθλητής δεν έχω δικαιολογία. Ακόμα κι αν υπάρχει η διαφθορά, δεν θα τα παρατήσω ακόμα κι αν καταστρέψεις το μυαλό μου, δεν θα παρατήσω ποτέ το πεπρωμένο μου, που είναι να λάμπω στο σκοτάδι γιατί πιστεύω στον Θεό και κανείς δεν θα πάρει την πίστη μου. Ας τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αυτό που θα είναι, αλλά η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι παράδειγμα για αυτούς τους ανθρώπους που μας πιέζουν και υποφέρουν μαζί μας».



Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved