Αυτό είναι το άγχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Λουτσέσκου

Αυτό είναι το άγχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Λουτσέσκου

Η ατάκα του Λουτσέσκου για το θέμα που έχει ο ΠΑΟΚ στην επιθετική του λειτουργία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των επτά αγωνιστικών τιμωρίας της έδρας: «Κάναμε έξι νίκες στην Τούμπα, αλλά σίγουρα δίχως τους οπαδούς μας ήταν δύσκολα. Πλέον θα τους έχουμε στο πλευρό μας και αυτό είναι καλό. Είχαμε ευκαιρίες και πριν το γκολ που δεχθήκαμε και μετά από αυτό για να φτάσουμε σε κάποιο τέρμα. Μετά το 2-1 ο Ατρόμητος έπαιξε με μακρινές μπαλιές αλλά ανταπεξήλθαμε καλά».

Για τις επιλογές που έκανε στην αρχική ενδεκάδα και τις αλλαγές που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως «κάναμε καλό παιχνίδι από τα πλάγια. Γενικά είμαστε μια επιθετική ομάδα, δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό.

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε κριτική γι’ αυτό, είναι η δουλειά σας. Οι αλλαγές γίνονται ανάλογα με τις καταστάσεις και το αποτέλεσμα που έχουμε κάθε στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Αξίζαμε περισσότερα σε βαθμούς επειδή κυριαρχούμε στα παιχνίδια, τόσο εντός έδρας όσο και στην Αθήνα. Χάσαμε βαθμούς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ λόγω ατυχίας. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Ενθυμούμενος το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου επεσήμανε πως «η αποβολή του Κάρλος Ζαμπράνο στέρησε από την ομάδα μια αλλαγή και η γρήγορη αποβολή του Σέρχιο Αραούχο αποδιοργάνωσε τους παίκτες μου που έψαχναν με βιασύνη και όχι με πλάνο να φτάσουν στο γκολ».

Για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Ευθύμη Κουλούρη – Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας φορ έχει τα φυσικά προσόντα να βοηθήσει και στο χώρο του κέντρου, εξήρε την παρουσία των Χοσέ Κάνιας και Τζάλμα Κάμπος ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο βάθος του πάγκου που έχει η ομάδα του. Για MVP του αγώνα, πάντως, ψήφισε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που «δίνει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του».

Και ο Λουτσέσκου ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σήμερα. Από κόρνερ, στημένες φάσεις, σουτ, κεφαλιές αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Αυτή η αστοχία προέρχεται από μια ησυχία που υπάρχει μέσα μας.

Παίζουμε καλά ακόμη και με ομάδες που αγωνίζονται με μεγάλη έμφαση στην άμυνα – όπως έκανε ο Ατρόμητος – αλλά ίσως υπάρχει μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στην τελική προσπάθεια και επειδή παλεύουμε για κάτι σημαντικό έχουμε άγχος, ίσως γι’ αυτό γίνονται τα λάθη. Χρειάζεται να έχουμε υπομονή».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved