Ολυμπιακός: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ομάρ

Ολυμπιακός: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ομάρ

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια με τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται ο Νορβηγός αμυντικός.

Αυτό αποκάλυψε ο διεθνής άσος, ο οποίος μίλησε στην «Nettavisen» της πατρίδας του και όπως τόνισε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει εντός των επόμενων ημερών.

«Έχω δεχθεί μία πρόταση, την οποία δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά είμαι πολύ κοντά να υπογράψω με τον Ολυμπιακό (σ.σ. το νέο συμβόλαιο), ήταν τα πρώτα λόγια του Νορβηγού αναφορικά με το μέλλον του.

Και συνέχισε: «Έχω ακόμα έναν χρόνο στο ισχύον συμβόλαιο και η πρόταση είναι για επέκταση για ακόμα δύο χρόνια. Έτσι, μιλάμε για μία συμφωνία τριών ετών».

Παράλληλα, ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, σχολίασε για τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους Πρωταθλητές Ελλάδας. «Το καλύτερο πράγμα για μένα τώρα είναι που είμαι στον Ολυμπιακό. Το Champions League είναι ένας σημαντικός λόγος, αλλά το σημαντικό θα ήταν να έκανα μια καλή σεζόν, έπειτα από τους τραυματισμούς της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Θα ήθελα να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν πριν την ζημιά στο πόδι μου».

«Με εμπιστεύεται ο Χάσι»

Στην συνέχεια, ο 25χρονος άσος μίλησε και για τον ρόλο που έχει στην ομάδα του Λιμανιού: «Με πληροφόρησαν πως είμαι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και ο νέος προπονητής (σ.σ. Μπέσνικ Χάσι) έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα. Είμαι μεταξύ των αρχηγών της ομάδας».

Και συνέχισε για το γεγονός πως ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού απέναντι στην Ριέκα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στους ομίλους του Champions League: «Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ πολλά για αυτόν τον ρόλο. Τα πράγματα πηγαίνουν γρήγορα και πολλά γίνονται καθημερινά. Φυσικά και είμαι χαρούμενος και περήφανος γι’ αυτό. Το γεγονός πως πολλοί μου μιλάνε και με ρωτάνε γι’ αυτό, με κάνει να σκέφτομαι πως είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το σημαντικότερο για μένα είναι να παίζω».

Τέλος, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε και για τα ματς του Champions League, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στον όμιλο την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. «Είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια. έχω παίξει κόντρα στην Γιουβέντους στο παρελθόν, αλλά οφείλω να παραδεχθώ πως τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα έχουν γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα».

Και κατέληξε: «Πάντα μου άρεσαν πάρα πολύ (σ.σ. η Μπαρτσελόνα) και τους παρακολουθούσα στον τρόπο με τον οποίο παίζουν. Θα είναι ιδιαίτερο να παίξουμε απέναντί τους».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved