Το Onsports με τον Γκέκα στην Σαμψούντα!

Το Onsports με τον Γκέκα στην Σαμψούντα!

«Κάγκελο» έμεινε ο Φάνης Γκέκας με την απίστευτη υποδοχή που του επιφύλαξαν στην Σαμψούντα, έπειτα από πρόσφατα την ανταλλαγή… δαχτυλιδιών με την Σαμσουνσπόρ. Το Onsports παρακολούθησε το καλωσόρισμα- ξενάγηση του Ελληνα επιθετικού και έχει όλες τις λεπτομέρειες…

Πέρα από τις 600.000 ευρώ που θα βάλει στον λογαριασμό του για την συνεργασία του με την τουρκική ομάδα μέχρι τις 8 Απριλίου (χρήματα που την δεδομένη εποχή προκαλούν… ίλιγγο στην εγχώρια «στεγνή» ποδοσφαιρική κοινωνία) ο διεθνής επιθετικός τυγχάνει καθολικού σεβασμού, εκτίμησης και αγάπης, όχι μόνο από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και από τους απλούς κατοίκους.

Σε όποιο σημείο της πόλης και εάν βρεθεί αναγνωρίζεται σε χρόνο ρεκόρ, υπογράφει δεκάδες αυτόγραφα και βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες με τον κόσμο. Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν να του σφίξουν το χέρι να του ευχηθούν, να τον κεράσουν!

«Τα μεγάλα ποσοστά δημοφιλίας του Γκέκα, θα ζήλευε ακόμη και ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου Ταντζού Τσολάκ…» έχουν να λένε στην Σαμψούντα.  Ασφαλώς και ο Λαρισαίος επιθετικός δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις, όταν μετά από 5,5 χρόνια κουνούσε άσπρο μαντήλι στην Γερμανία και έμπαινε στο αεροπλάνο προκειμένου να «πετάξει» με προορισμό την Τουρκία.

Ο πρώτος αμιγώς Ελληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα, νιώθει κυριολεκτικά σκλαβωμένος από την συμπεριφορά των γειτόνων. «Εμείς αγαπάμε τους Ελληνες. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί σας…» είναι μερικές από τις ατάκες που ακούει σε καθημερινή βάση, διασχίζοντας τους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης.

Όχι πως πάνε πίσω οι παράγοντες της Σαμσουνσπόρ. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει ήδη προλάβει να του κάνει δύο φορές το τραπέζι, στην προσωπική βίλα του που είναι χτισμένη σε ένα μεγάλο ιδιόκτητο κτήμα.

Ετσι όπως το πάνε οι Τούρκοι, λίγο έλειψε να προτείνουν στον Γκέκα να χρησιμοποιήσει το Δημαρχείο(!) για μόνιμη κατοικία του. Αντί για το Δημαρχείο, του πρότειναν μια πανέμορφη βίλα σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων με όλα τα κομφόρ που φυλάσσεσαι επί 24ώρου βάσεως από ιδιωτικούς αστυνομικούς.

Εκεί όμως που πραγματικά τα έχασε, ήταν όταν στο περιθώριο του αγώνα της Σαμσουνσπόρ με την Γαλατασαράι, ο Φατίχ Τερίμ τον καλωσόρισε στο τουρκικό πρωτάθλημα. «Welcome Gekas…» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του τεχνικού της Γαλατά, την ώρα που κατευθυνόταν στην αίθουσα Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις στα ΜΜΕ και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λαρισαίο επιθετικό….


Και που να αρχίσει ο Φάνης να τινάζει τα δίχτυα. Τότε, θα πέσουν τα …τσιμέντα!



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved