Κλωναρίδης: Να έχουμε υπομονή

Κλωναρίδης: Να έχουμε υπομονή

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη δεύτερη πρόκληση της καριέρας του στην ίδια ομάδα.

Η επιστροφή του συμπίπτει με την προσπάθεια της ΑΕΚ για πρόκριση στους ομίλους του Europa League και ο «βελγοαναθρεμμένος» φορ μίλησε στο επίσημο match programme του αγώνα με τη Μπριζ.

«Εγώ μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα, όλοι οι άνθρωποι γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα μου ήταν γνωστοί από παλιά. Δεν βλέπω την ώρα να μπούμε για τα καλά στη χρονιά με την έναρξη και των εγχώριων διοργανώσεων, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό» είπε ο Κλωναρίδης, ενώ για την ευρωπαϊκή εμπειρία της Ενωσης το φετινό καλοκαίρι υπογράμμισε:

«Όταν παρακολουθείς ένα παιχνίδι μετά και αφού έχει γίνει, είναι πραγματικά πιο εύκολο να δεις τι έγινε λάθος ή και ατομικά τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ καλή ομάδα, ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη στο παιχνίδι της, γνωρίζαμε από την αρχή ότι το δυνατό τους σημείο ήταν στο αέρα, αλλά τελικά δεχτήκαμε τρία γκολ από κόρνερ σε δύσκολες φάσεις. Τώρα, όμως, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε, να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Το ποδόσφαιρο σου δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά την Μπριζ από τότε που έπαιξα απέναντί τους στο Βέλγιο, είναι μία πολύ καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες ποιότητας, ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και είναι δεδομένο ότι θα μας περίμεναν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Εγινε το πρώτο, αναμένουμε το δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε

Είναι πάντα καλό να πας καλά στο πρώτο ματς και μετά να έχεις τη ρεβάνς στην έδρα σου. Μετά το 0-0 της περασμένης Πέμπτης εμείς θα έχουμε το αβαντάζ του κόσμου μας που θα είναι ο δωδέκατος παίκτης για την πρόκριση, αλλά και εκείνοι θα έχουν το αβαντάζ του εκτός έδρας γκόλ. Είμαι αισιόδοξος, αλλά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και υπομονή.

Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται σε μία διοργάνωση όπως είναι το Europa League, υψηλού επιπέδου διοργάνωση με πολύ καλές ομάδες, όπως βεβαίως και το Champions League. Ας πούμε ότι για εμάς το Europa League είναι το πρώτο σκαλοπάτι της ευρωπαϊκής μας επιστροφής».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα ο Μανόλο Χιμένεθ, ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Κλωναρίδη πριν από σχεδόν έξι χρόνια. «Ήταν ο πρώτος μου προπονητής στο επαγγελματικό μου ξεκίνημα στο ποδόσφαιρο. Ηξερα από πριν τι είναι αυτό που του αρέσει και τι είναι αυτό που ζητάει από τον ποδοσφαιριστή του. Είναι πολύ όμορφο να τον έχεις προπονητή, αλλά και για μένα είναι στόχος να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλλω και για την ομάδα, αλλά και για τον προπονητή μου».

 



Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved