Λέβι: «Στον σωστό δρόμο η Ανόρθωση» (video)

Λέβι: «Στον σωστό δρόμο η Ανόρθωση» (video)

Χρόνο θα χρειαστεί η Ανόρθωση για να γίνει η ομάδα που ο ίδιος θέλει, όπως δήλωσε ο Ρόνι Λέβι.

Ο τεχνικός του κυπριακού συλλόγου μίλησε ενόψει του επαναληπτικού με τη Λεβάντια για τον Β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε πως το παιχνίδι εξαρτάται από την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρόνι Λέβι:

Πώς βλέπετε το παιχνίδι μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα;

«Δεν πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο, πρέπει να τελειώσουμε το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο μας μπροστά στον κόσμο μας. Οι Εσθονοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είδαμε και στον πρώτο αγώνα ότι και μετά το 3-0 συνέχισαν να τρέχουν και να παλεύουν σαν να ήταν 0-0. Φυσικά το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Όπως είπα στους ποδοσφαιριστές μου αν είμαστε σοβαροί θα δείξουμε την ποιότητα μας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Τι διαφορετικό θα δούμε αύριο;

«Όπως όλοι ξέρουν κάναμε αρκετές αλλαγές στην ομάδα, κάναμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία και επίσης είμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου. Παίρνει χρόνο για να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο. Λαμβάνοντας υπόψη όσα προανέφερα έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση και σίγουρα μια εβδομάδα μετά πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

Είδαμε να δέχεται η ομάδα ένα γκολ από στημένη φάση που μπορούσε να αποφύγει. Αυτό δουλεύτηκε στις προπονήσεις;

«Δεν μου αρέσει να δεχόμαστε τέρματα ιδιαίτερα από στημένες φάνεις, εργαζόμαστε πολύ στις προπονήσεις αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η ευθύνη που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μη δίνουμε την ευκαιρία στην αντίπαλο να σκοράρει από τέτοιες φάσεις».

Για τις μεταγραφές: «Όπως είπα και στο ξεκίνημα φέραμε αρκετούς ποδοσφαιριστές, όλοι είναι πολύ σοβαροί και επαγγελματίες, ένα λαμπρό παράδειγμα ο Μποαβεντούρα. Έχουν εμπειρία, είναι ψηλού επιπέδου. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έμειναν από πέρσι θα είμαστε πολύ δυνατοί. Θα μας πάρει λίγο χρόνο να γίνουμε ομάδα, αλλά θα είμαστε εντάξει».

Για τον κόσμο: «Έχω ένα συναίσθημα από την πρώτη προπόνηση ότι λαμβάνω κάτι πολύ θετικό από τον κόσμο μας φέτος. Όλοι γνωρίζουν τη δύναμη του και πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Αν είμαστε εντάξει θα μας υποστηρίξουν. Θα μας δώσουν αρκετή δύναμη, τους χρειαζόμαστε και θα κάνουμε το παν για να τους ευχαριστήσουμε».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο εκ των αρχηγών της Ανορθωσης, Γουίλιαμ Μποαβεντούρα:

«Είναι ακόμα 90 λεπτά παιχνιδιού, το ποδόσφαιρο κάποιες φορές μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και σίγουρα δεν θέλουμε να είμαστε μια απο αυτές. Προσδοκούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση και θα παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας στο καλύτερο βαθμό για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Για τη δεύτερη θητεία του στην Ανόρθωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήξερα ότι μια μερα θα γυρνούσα πίσω. Η Ανόρθωση δεν ήταν η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα, αλλά την αγάπησα περισσότερο και αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα».

Από τις μεγάλες εμπειρίες που έχει στην Ευρώπη ρωτήθηκε αν έχει την προοπτική η Ανόρθωση να φτάσει μέχρι τους ομίλους: «Ναι φυσικά το πιστεύω. Όταν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, τότε θα το πετύχεις».

Λέβι: «Στον σωστό δρόμο η Ανόρθωση» (video)



Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Euroleague: Break στην έδρα της Μονακό και αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Break στην έδρα της Μονακό και αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Φενέρμπαχτσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved