Conference League, ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Ντεσπόντοφ και Μάρκος Αντόνιο ο Λουτσέσκου

Conference League, ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Ντεσπόντοφ και Μάρκος Αντόνιο ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη και την πρωτιά στον όμιλο, εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κόουτς του «Δικέφαλου του Βορρά» στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/11) με τους «Αετούς» μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Ντεσπόντοφ και Μάρκος Αντόνιο, ενώ έδωσε… σύνθημα κορυφής.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» μίλησε για:

Το πόσο επηρεάζει η απουσία του Μπάμπα: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος της ζωής μας και του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει ποτέ να διαμαρτυρόμαστε και δεν διαμαρτύρομαι για τους τραυματισμούς. Είμαστε εδώ για να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μέσα από το γκρουπ. Αυτά τα γεγονότα μας δίνουν την ευκαιρία να δoύμε και άλλους παίκτες. Έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουν παίξει 17-18 παίκτες σε 21 με 22 ματς και αυτό σημαίνει ότι έχουν παίξει περισσότερα από 10 παιχνίδια. Έχουμε βρει ήδη αρκετές λύσεις. Με σερί ματς που κάναμε rotation από παιχνίδι σε παιχνίδι και πρέπει να βρούμε λύσεις και πάλι, όπως το έχουμε κάνει ήδη στην σεζόν».

Τη στρατηγική της ομάδας στο ματς και για την παρουσία του Μάρκος Αντόνιο στην αποστολή: «Για έναν μήνα με ρωτάτε για τον Μάρκος Αντόνιο, αν είναι έτοιμος και πότε θα είναι μαζί μας, οπότε τον φέραμε εδώ για να δείτε ότι είναι καλά και υπάρχει στο ρόστερ. Τα χαρακτηριστικά του μας κάνουν πιο γρήγορους στο γήπεδο, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε όλους τους τομείς. Είναι ένας παίκτης και μόνος του και με την ομάδα, για να βρει ρυθμό, για να δυναμώσει στις μονομαχίες. Όπως σας έχω πει την τελευταία φορά, σκέφτομαι ότι είναι μια φανταστική μεταγραφή για εμάς αλλά για τον Γενάρη. Αν έρθει πιο πριν οτιδήποτε άλλο από τον Μάρκος, είναι καλοδεχούμενο και σημαντικό για εμάς. Όσον αφορά για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο από την ημέρα που άλλαξε ο κανονισμός των αλλαγών και έχουν γίνει πέντε σε κάθε ματς. Μπορούν να αλλάξουν οι δυναμικές που διαμορφώνονται στο ματς με πέντε αλλαγές. Θα παίξουμε για μια νέα πρόκριση, δηλαδή για την πρώτη θέση, έχουμε πάρει ήδη μια άλλη πρόκριση όντας και μαθηματικά στην δυάδα. Η Άιντραχτ είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα, παίζει στο πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο, ήρθαμε εδώ για να δώσουμε την μάχη μας και να πάρουμε την πρόκριση από την πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα και να παίξουμε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Μετά το πρώτο ματς και την ήττα τους στην Τούμπα μας λαμβάνουν περισσότερο υπόψη, εμείς θέλουμε την πρόκριση και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είναι σημαντικό και το πως θ’ αρχίσουμε το ματς, αλλά και το πως θα τελειώσουμε».

Το αν τον προβληματίζει η φόρμα της Άιντραχτ, για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα είναι στο γήπεδο και για το πρώτο άριστο ματς τακτικά στην Τούμπα: «Έχασε η Αιντραχτ το Σάββατο, οπότε το θέμα στην φόρμα δεν είναι τόσο λογικό. Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να βλέπεις τόσο τους αριθμούς και αυτό που μπορώ να πω ότι πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα οι δυο ομάδες. Το παιχνίδι στην Τούμπα ήταν ένα παιχνίδι αντιδράσεων, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ποτέ και η νίκη ήρθε στα τελευταία λεπτά. Είναι η αλήθεια ότι θα είναι ένα τεράστιο βήμα για εμάς μια νίκη εδώ στην Γερμανία. Ήδη έχουμε περάσει απλά θα παίξουμε για μια νέα πρόκριση απέναντι στην Άιντραχτ. Ο στόχος μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα έχουμε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας, είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε δύσκολες ατμόσφαιρες ειδικά στα ματς της Αθήνας, αλλά θα έχουμε και εμείς τον κόσμο μας».

Την προσαρμογή του Ντεσπόντοφ και το αν περιμένει περισσότερα: «Γνωρίζει πολύ καλά τι γνώμη μου γι’ αυτόν. Ξέρει πόσο τον αγαπάω και πόσο σημαντικός παίκτης είναι, με το να σκοράρει με τον πασάρει και να έχει κρύο μυαλό όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Είναι ένας παίκτης 100% για την ομάδα και του αρέσει να παίζει για το σύνολο. Πλέον είμαστε ένα πιο δυνατό σύνολο με διαφορετική κατανόηση των καταστάσεων. Όχι μόνο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι μια διαφορά ότι έχουμε παίκτες, όχι μόνο τον Κιρίλ, που καταλαβαίνουν καλύτερα τι θέλουμε από αυτούς. Γνωρίζει τι περιμένω από αυτόν, ότι θέλω να είναι πιο aggressive στις μονομαχίες, οπότε παλεύει με αυτόν και ξέρει τι χρειάζεται να βελτιώσει».

Την μεγάλη εικόνα της ομάδας από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν θέλω να απαντήσω κάτι για αυτό, γιατί προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι μόνο αυτό το ματς. Γνωρίζω ότι είμαστε αήττητοι στην Ευρώπη, αλλά… ΟΚ, είμαστε αήττητοι. Είναι ένα άλλο παιχνίδι με την Άιντραχτ, πρέπει να είμαστε 150% προετοιμασμένοι, με καλή ψυχολογία, με πίστη για να μπορούμε να αντιδράσουμε σε κάθε φάση, να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα μας, να ελέγξουμε το ματς. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα και διαβάζουμε τις καταστάσεις που θα υπάρχουν στο ματς. Είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι είμαστε αήττητοι. Είμαι ικανοποιημένος με την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, γιατί αρχίσαμε με πολύ μεγάλη πίεση και πολλά προβλήματα. Το καλοκαίρι δεν πίστευαν πολλοί ότι μπορούμε να φτάσουμε εδώ, αλλά με πολύ δουλειά φτάσαμε εδώ και πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί αυτός είναι ο δρόμος, να κοιτάμε μόνο μπροστά. Ο αγώνας είναι ένας αγώνας μεγάλων απαιτήσεων και πρέπει να θυσιαστούμε για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Ντεσπόντοφ: «Να δώσουμε χαρά στους οπαδούς»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Αναλυτικά, ο Βούλγαρος μίλησε για:

Το σχόλιό του για τον αγώνα με την Άιντραχτ: «Αύριο είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Να παραμείνουμε ταπεινοί αλλά με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μας περιμένει».

Την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι παθιασμένοι για κάθε παιχνίδι, γνωρίζω την ιδιαιτερότητα του αυριανού παιχνιδιού, ξέρω ότι έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια τα οποία ήταν διαθέσιμα για τον ΠΑΟΚ. Φυσιολογικά μας κάνει χαρούμενους και μας δίνει μια έξτρα στήριξη το γεγονός ότι βρίσκονται μαζί μας οπουδήποτε παίζει η ομάδα, οπότε θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσουμε να τους το επιστρέψουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Τις εμφανίσεις του στα ματς της Ευρώπης: «Δεν κοιτάω τη στατιστική, κοιτάω τι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο. Μπορεί να συμφωνώ με τον προπονητή της Άιντραχτ για το δυνατό σημείο μας αλλά έχουμε κι άλλα».



Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved